Mitsubishi e-Evolution изпреварва появата и дава представа за новия спортен електрокросовър на

...
Mitsubishi e-Evolution изпреварва появата и дава
представа за новия спортен
електрокросовър на
Коментари Харесай

Разсекретиха концептът на новото Mitsubishi Evolution

Mitsubishi e-Evolution изпреварва появяването и дава представа за новия спортен електрокросовър на марката. Този концептуален кросовър наяпонците ще бъде публично показан на Токийския автосалон.

Концепт-карът ще се нарежда като вероятен правоприемник на Mitsubishi Lancer Evolution, въпреки че серийният му вид не се се очаква на пазара през околните години.

От компанията декларират, че машината ще има три електромотора – един за предната и два за задната си ос. Акумулаторът ще е литиево-йонен с огромен потенциал.

Съдейки по фотосите автомобилът има агресивен дизайн с ясно изразени остри очертания, заострена предна част и е снабден със светодиодни фарове. Вместо външни огледала са инсталирани камери, не се виждат и дръжките на вратите.

Сред напредничавите системи на електрокросовъра Mitsubishi e-Evolution фигурират автопилот и прогресивен изкуствен “интелект ”, набор от камери и сензори, сканиращи околната среда.

По предварителна информация, новият Mitsubishi e-Evolution може да се чака на конвейера и на пазара чак към 2023-а година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР