Mitsubishi анонсира специална версия на plug-in хибрида си Outlander за

...
Mitsubishi анонсира специална версия на plug-in хибрида си Outlander за
Коментари Харесай

Mitsubishi обеща много черен Outlander

Mitsubishi анонсира специфична версия на plug-in хибрида си Outlander за японския пазар. Изпълнението, наречено Black Edition, ще коства от $31 925. За тази сума производителят предлага автомобил с черни детайли по каросерията и в купето. Mitsubishi Outlander PHEV Black Edition ще бъде пуснат в продажба в Япония на 27 октомври.

По-специално, решетката на радиатора, корпусите на страничните огледала, " защитните " вложки в броните и 20,0-инчовите лети джанти са боядисани в черно. Вътре има черни таван и селектор на скоростите. Корпусът на кросовъра е затрупан с неповторим мрачно сив гланц Titanium Grey Metallic/Black Mica.

Заедно с новото особено издание, компанията разгласи усъвършенствания на базовия модел. Сега клиентите могат да поръчат мултимедийна система с вграден Wi-Fi рутер. Друга нова функционалност е функционалността за отдалечено заключване/отключване в приложението My Mitsubishi Connect.

Хибридната силова установка остана същата - 2,4-литров бензинов мотор с мощ 133 к.с. и два електродвигателя (по един на ос), предният е със 116 к.с., задният със 136 к.с. Батерията е литиево-йонна с потенциал 20 кВтч. Това обезпечава чист електрически пробег от 87 км.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР