Митовете са неизменна част от нашия живот и се сблъскаме

...
Митовете са неизменна част от нашия живот и се сблъскаме
Коментари Харесай

Митове за храната, в които все още вярваме


Митовете са неизменима част от нашия живот и се сблъскаме с тях ежедневно. Те ни оказват помощ и улесняват, карат ни да живеем по-спокойно и да си разбираем необясними неща. foodpanda, потърси най-известните легенди за храна, в които към момента имаме вяра.

Яденето на целина изгаря повече калории, в сравнение с може да приемем - няма храна, която да изгаря калории. Те се отстраняват посредством спорт. Суровите моркови са по-питателни от сварените - готвенето в действителност покачва хранителната стойност на морковите.

Кожата на пилето е нездравословна и калорична - в действителност в кожата на пилето се съдържат естествени сокове. Ако консумирате пилето без въглехидрат, вие няма да имате проблеми с множеството калории.

Не би трябвало да консумирате яйца поради високия холестерол - в действителност, яйцата са добър източник на доста хранителни субстанции.

Използването на маргарин вместо масло ще спести калории - маслото и маргаринът имат съвсем същото количество калории.

Яденето на плодове е потребно когато и да е - консумирайте плодовете преди 14:00 часа. След това се разграждат мъчно и ферментират в стомаха.

Шоколадът е нездравословен - това е най-популярният мит. Хапвайте шоколад с висок % какао. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР