Митнически служители задържаха 18 заготовки (рами) за пистолети, които бяха

...
Митнически служители задържаха 18 заготовки (рами) за пистолети, които бяха
Коментари Харесай

Задържаха заготовки за пистолети на Дунав мост-2 във Видин

Митнически чиновници задържаха 18 заготовки (рами) за револвери, които бяха открити в куфар с облекла на турски жител, на Граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) " Дунав мост 2 " сред Видин и Калафат, оповестява Агенция " Митници ".

При инспекция на лек автомобил на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост 2 ", митническите чиновници откриха полимерни рами за револвери в куфара, който съдържал облекла. Намерените предмети представляват комплектовани рами със спусък и пълнител, а в рамата има вградена железна пластина със сериен номер. Първоначално лидерът на транспортното средство декларирал, че пътува от Австрия за Турция и транспортира единствено персонален багаж. По-късно обаче той обяснил, че е закупил пистолетните рами от Австрия, с цел да бъдат употребявани като играчки от децата в фамилията. Той не показал никакви придружителни документи за оръжията. След осъществената инспекция частите за револвери са били арестувани.

Този случай съставлява първият случай на задържане на части за револвери на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост 2 " от началото на годината, според информация на уеб страницата на Агенция " Митници ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР