Митнически служители проверяват данъчните складове за енергийни продукти в страната.

...
Митнически служители проверяват данъчните складове за енергийни продукти в страната.
Коментари Харесай

Митничари проверяват руския петрол в складовете на "Лукойл"

Митнически чиновници ревизират данъчните хранилища за енергийни артикули в страната. Проверките са в осъществяване на Закона за надзор по използване на ограничаващите ограничения предвид на дейностите на Русия, дестабилизиращи ситуацията в Украйна.
 
Инспекции се правят в " Лукойл Нефтохим " в Бургас, както и в над 50 други данъчни склада на недопечен петрол и нефтопродукти, попадащи в обсега на ограничаващите ограничения. Ангажирани са към 150 митнически чиновници от звената за " Последващ надзор ", " Акцизна активност " и " Митническо разузнаване и следствие ".
 
На територията на Митница Бургас в инспекциите са включени 23 чиновници. Целта е да се инвентаризират наличните количества недопечен петрол, импортиран въз основа на дерогацията, позволена от Министерския съвет, както и наличните нефтопродукти, създадени от недопечен петрол, импортиран въз основа на дерогацията. Контролните дейности ще продължат през целия ден.
 
От през днешния ден влиза в действие възбраната рафинерията в Бургас да изнася артикули, създадени от съветски нефт. От 1 март пък мощностите няма да имат право да преработват петрол от Русия. " Лукойл Нефтохим " има гратисен интервал да осъществя към този момент доставения съветски нефт и създадените от него горива. Отсрочката обаче е единствено за избрани нефтопродукти и единствено за експорт отвън Европейски Съюз.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР