Митинг на Форца Нуова Местен представител на италианската неофашистка партия

...
Митинг на Форца Нуова Местен представител на италианската неофашистка партия
Коментари Харесай

Италиански неофашистки политик беше пребит за назидание


Митинг на " Форца Нуова "

Местен представител на италианската неофашистка партия " Форца нуова " (Нова сила) беше атакуван на улицата, завързан и обичай от незнайни лица в град Палермо на остров Сицилия, съобщи ДПА в сряда.

Масимо Урсино бил атакуван през вчерашния ден в центъра на Палермо. Новината за офанзивата беше обявена през днешния ден от няколко вестника.

Нападателите обявиха, че регионалният водач на " Форца нуова " бил " ударен за наставление, до момента в който се разхождал в центъра ". По думите им " той бил спрян, обездвижен, завързан с лента и оставен на улицата без опция да избяга ".

Те изпратиха на вестник " Палермо тудей " изказване и видеозапис на нападението и показаха дейностите си като предизвестие против планувано за събота посещаване на националния водач на " Форца нуова " Роберто Фиоре.

" Палермо е антифашистки на дело и във всекидневните дейности на своите поданици. В Палермо няма място за фашизъм ", съобщи анонимната група.

Фиоре сподели, че нападението бележи " завръщане към методите на бригадите ", имайки поради крайнолявата терористична организация " Червените бригади ", работила през 70-те и 80-те години на 20 век. Той удостовери, че ще посети Палермо.

" Форца нуова " ще взе участие в парламентарните избори на 4 март като част от крайнодесния съюз " Италия на италианците ". Не се чака тя да преодолее 3-процентовата преграда за влизане в Народното събрание.

В Италия се разгоряха диспути за заплахата от възобновление на неофашизма, откакто при пукотевица в град Мачерата на 3 февруари бяха ранени шестима африкански мигранти. Стрелецът, сподели, че желал да отмъсти за убийството на 18-годишна италианка, за което са упреквани нигерийски мигранти.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР