Мистерията по случая с изчезналата Ивана се заплита, тъй като

...
Мистерията по случая с изчезналата Ивана се заплита, тъй като
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЕ: Изчезналата Ивана разпитвала как се замразяват яйцеклетки, телефонът й бил хакнат

Мистерията по случая с изчезналата Ивана се заплита, защото преди дни следствието откри, че телефонът ѝ е хакнат и това може да е човек, който съзнателно пуска подправени следи, написа 24 часа.
Източник на вестника осведоми, че сега полицията работи по версията похищение за трафик на дами или за донорство. Причината е, че от 17-годишното момиче няма и диря, а още по-странното е, че когато е намерено якето ѝ на пътя в Дупница, следовото куче го е подушило, само че не е тръгнало в никаква посока. Затова проверяващите позволяват, че там може да е качена в кола, или пък връхната ѝ дреха е изхвърлена преднамерено на това място, с цел да насочи полицията в неверна посока.
Освен това хора, които живеят към учебното заведение, в което е учила Ивана, споделиха, че през последните 20 дни преди да изчезне, тя всяка заран била пред „ Бърза помощ “ в 5,30 ч. сутринта. На петдесетина метра от учебното заведение си вземала кафе от автомат и разпитвала личния състав каква е процедурата за заледяване на яйцеклетки. Според медици тя даже си направила кръвни проучвания, с цел да се откри дали е клинично здрава. След това в 7,30 ч. влизала в час.
Споре следствието Ивана е давала сигнали, че нещо сходно ще се случи, защото не за първи път си зарязвала движимостите. Преди време също имало случаи да си остави телефона и да изчезне за малко, само че се прибирала. Миналата година избягала с гадже в Благоевград, само че татко ѝ я разкрил и я прибрал у дома.
Този път обаче обстановката наподобява по-различна, по тази причина всички се молят да я намерят и тя да е добре.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР