Мистериозните семена започват да се появяват по целия свят …Пакети

...
Мистериозните семена започват да се появяват по целия свят …Пакети
Коментари Харесай

Мистериозните семена започват да се появяват по целия свят

Мистериозните семена стартират да се появяват по целия свят …Пакети с неидентифицирани семена се появиха освен в Съединени американски щати, само че и в Европа, Канада и Англия (HiddenTruth.site).

 Кой изпраща семената?
Кой изпраща семената?Наскоро съобщихме, че семействата в няколко американски щата са получавали мистериозни пакети по пощата.Четете още: В Съединени американски щати, поданици получават мистериозни семена по пощатаПакетите, които като че ли идват от Китай, са маркирани като съдържащи бижута. Очевидно в опит да „ заобиколят “ рестриктивните мерки за превозване на семена.Оттогава се разкри, че мистериозните пакети със семена се появяват и в други страни, като Канада, Нова Зеландия и Англия.Сега, интернационалните управляващи се пробват да дефинират кой носи отговорност за тези колета и за какво.
Говорител на Агенцията за здравето на животните и растенията на Министерството на околната среда, храните и селските региони на Обединеното кралство (Alpha – the Animal and Plant Health Agency of the UK’s Department for Environment, Food and Rural Affairs) споделя: “Биосигурността е от жизненоважно значение и ние организираме постоянни инспекции за отбрана на нашите растения и диви животни, в това число за онлайн продажби на растения.В момента изследваме пакети със семена, изпратени на хора от Обединеното кралство. Всеки, който е получил такива семена, не би трябвало да ги засажда, а вместо това да ни заяви. ”Говорител на китайското Външно министерство твърди, че китайските адреси са подправени.Странно е и по какъв начин изпращачът е придобил имената на получателите.Държавният комисар по земеделието в Кентъки – Райън Куарълс (Ryan Quarles), съобщи: “Нямаме задоволително информация, с цел да знаем дали това е машинация, заплашване, интернет машинация или акт на селскостопански биотерроризъм. ”Гледайте видеото.

Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР