Мистериозните събития в Есента на демона“ ще изненадат зрителите на

...
Мистериозните събития в Есента на демона“ ще изненадат зрителите на
Коментари Харесай

Заподозрени за убийството и зрелищни арести в „Есента на демона“

Мистериозните събития в „ Есента на демона “ ще изненадат феновете на NOVA и този четвъртък в 22:00 ч. В третия епизод на престъпната поредност Мия Язова (Теодора Духовникова) и Филип Чанов (Владимир Карамазов) ще се натъкнат на нови доказателства, които ще накарат двамата проверяващи да тръгнат в напълно нова посока. Междувременно вътрешни спорове в полицейското ръководство във Велико Търново ще нажежат ситуацията и ще слагат част от служителите на реда в неловко състояние даже пред медиите.

В същинска екшън битка Мия Язова и Грудов (Веселин Петров) съумяват да заловят първия обвинен за жестокото ликвидиране на арбитър Елдърова. Въпреки взаимната им работа, Грудов ще попадне в обстановка, която мощно ще накърни самочувствието му. В яда си, при разпита на обвинения, Грудов и Харитонов (Димо Алексиев) ще употребяват неразрешени средства в опит да изтръгнат признания. Дали ще съумеят?

Нова улика, която инцидентно разкрива правосъдния доктор Дора Язова (Ирмена Чичикова), ще хвърли тежки подозрения върху още един от основните герои. Този път съмненията попадат върху една от най-влиятелните фигури в града, а скрито посещаване на Мия и Илчев (Николай Николаев) в апартамент на юрист Смилев (Константин Трендафилов), ще им разкрие нова диря от последните мигове на арбитър Елдърова.

Какви мистериозни улики ще извърнат следствието в новия епизод? Ще има ли признания? Към кои други герои и с какви претекстове ще се насочи полицията? С какви медийни кавги ще се сблъска Велико Търново? Кой от служителите на реда ще си разреши произволи пред медиите и ще има ли последици? – вижте в „ Есента на демона “ в четвъртък от 22:00 ч. по NOVA.

Не пропускайте и специфичната графа за „ Есента на демона “ всеки четвъртък в „ На кафе “. Тази седмица Деси Жаблянова ще се включи онлайн от Велико Търново и дружно с капитан Пандурски от Националния боен университет „ Васил Левски “ ще покажат същински бойни хватки, които са употребявани в сериала и идния епизод на престъпната поредност. В рубриката ще видите и изявление с Димо Алексиев от снимачната площадка.

Следете  и официалния  на „ Дяволското гърло: Есента на демона “ за настоящи вести.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР