Мистериозни и неразкрити изчезвания на хора …Хората непрекъснато изчезват …

...
Мистериозни и неразкрити изчезвания на хора …Хората непрекъснато изчезват …
Коментари Харесай

Мистериозни и неразкрити изчезвания на хора

Мистериозни и неразкрити изгубвания на хора …Хората непрестанно изчезват … В множеството случаи изчезналите лица, заради една или друга причина, вземат решение да стартират нов живот някъде другаде. Но, има и такива, при които в никакъв случай не се схваща какво тъкмо се е случило.По-долу Ви представяме няколко мистериозни и неразбираеми изгубвания на хора.Историята на Дейвид ЛангДейвид Ланг живеел във плантация в Тенеси дружно със брачната половинка си и двете си деца. Един септемврийски ден през 1880 година, синът и щерка му си играели на двора пред дома им.Дейвид и брачната половинка му излезли от къщата, с цел да поздравят собствен другар, който преди малко бил дошъл с карета. Докато Дейвид вървял през двора, с цел да се срещне с приятеля си, той внезапно липсващ, като че ли се изпарил във въздуха.Това се случило пред очите на фамилията му. Първоначално те си помислили, че е паднал в дупка и всички се затичали към мястото, само че не могли да намерят нищо.
През идващите седмици те траяли да търсят Дейвид, само че без резултат. Няколко месеца след случая, децата му забелязали, че тревата на мястото, където бил липсващ е пожълтяла и изсъхнала. Дейвид в никакъв случай не бил забелязан повече …Изчезването в тунела ЛинкълнПрез 1975 година, Джаксън Райт и брачната половинка му Марта пътували от Ню Джърси до Ню Йорк. След прекосяването през тунела Линкълн, Джаксън спрял автомобила, с цел да изтрие конденза от предното си стъкло.Съпругата му слязла и заобиколила колата, с цел да почисти задното стъкло. След няколко секунди Джаксън се обърнал и схванал, че жена му е изчезнала. Не бил чул нищо и бил покъртен от случилото се.Те били щастлива двойка и живеели умерено години наред. Полицейските следователи не разкрили доказателства за принуждение на мястото на случая. Марта по този начин и не се върнала вкъщи.

 1 600x369 - Мистериозни и неразкрити изгубвания на хора
Тримата пазители на фараПрез декември 1900 година, трима мъже изчезват от поста си на фара на остров Фланан, край крайбрежията на Шотландия. Островът е каменист и запустял, изключително по това време на годината.На острова нямало лодка, тъй че мъжете не биха могли да си тръгнат по море. От фара не липсвало нищо, даже оборудването за оцеляване, от което тримата мъже биха се нуждаели, с цел да оцелеят в суровото време.Въпреки огромните търсения нито мъжете, нито телата им били открити. Официалното пояснение било, че голяма вълна е блъснала фара, само че по този начин и не били открити доказателства за това.Четете още: Безследното изгубване на 3000 китайски бойци през 1939 г.Изчезването на цялостен батальонМного хора са починали по време на Първата международна война. Между бомбардировките, стрелбите и офанзивите с химическо оръжие било мъчно да се намерят следи от убитите в борба бойци. Но, с цел да изчезне безследно цялостен батальон, без врагове в близост, би трябвало да се е случило нещо в действителност необичайно.По време на Галиполската интервенция през 1915 година, новозеландска полева част следи по какъв начин батальон от Кралския полк на Норфолк марширува по рид в залива Сувла, Турция.Ниско ситуиран облак обгръща хълма, и когато последният боец стъпва на върха му, облакът внезапно се издига, а от батальона няма и диря. Не са се чули изстрели или детонации от стълкновение.След края на войната, английското държавно управление изисква Турция да освободи пандизчиите, само че турците настояват, че в този ден не са залавяли нито един боец.Какво се е случило с бойците от полка остава мистерия …Екипажът на кораба MV JoyitaПрез 1955 година, комерсиалният транспортен съд MV Joyita напуща пристанището на Самоа, превозвайки товар от дървен материал и екипаж от 25 души. Пътуването му до близкия архипелаг би трябвало да отнеме два дни, само че корабът по този начин и не идва до там. Всички търсения са безрезултатни. Един месец по-късно, корабът се появява на 500 благи от Самоа, плувайки напразно.

 Търговския транспортен съд MV Joyita
Търговския транспортен съд MV JoyitaБил отчасти наводнен и накривен на една страна, а екипажът му бил липсващ. Липсвали също корабният дневник и избавителните лодки. Спасителите считат за доста необичайно, че радиото работи, само че не е изпратен сигнал за злополучие. Въпреки, че имало признаци на конфликт, корабът не бил потопен, защото корпусът не бил продънен.Всички часовници на борда на кораба били спрели на 22:25 часа. Хората по този начин и не са открити …Изчезването на жителите нацяло селоПрез ноември 1930 година, Джо Лабел се насочва към ескимоско село покрай езерото Анжикуни в Северна Канада. Преди това бил пътувал до там няколко пъти и познавал жителите. Когато идва на мястото, селището се оказва безусловно пусто.

 3 600x388 - Мистериозни и неразкрити изгубвания на хора
Всички колиби били празни, а от 2 000 мъже, дами и деца нямало и диря. Джо предизвестява управляващите и следствието разкрива някои притеснителни обстоятелството.Няма никакви следи от нахлуване. Храната и провизиите са открити недокоснати, шейните им изоставени, а кучетата са открити умряли от апетит и затрупани от снега.Най-обезпокоителният аспект, оголен от следствието е, че гробовете на техните предшественици били изпразнени …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР