Мистър Вселена за 1967 г., 7 пъти Мистър Олимпия“, Австрийския

...
Мистър Вселена за 1967 г., 7 пъти Мистър Олимпия“, Австрийския
Коментари Харесай

Членът не е мускул. Няма да го направите по-голям, ако се упражнявате с него ~ Арнолд ШВАРЦЕНЕГЕР на 70

„ Мистър Вселена ” за 1967 година, 7 пъти „ Мистър Олимпия “, „ Австрийския дъб ” в културизма, „ Терминатора ” в киното, „ Калифорнатора ” в политика, Арнолд и неговите попадения в словесните дисциплини.

 (Arnold Schwarzenegger in Terminator 2, 1991)

Понякога деца идват при мен и ме питат: „ Ей, Арни, ти господ ли си? ” Обикновено се засмивам и откликвам: „ Добър опит, само че я го потърсете на друго място. ”

Мършавото момченце от Австрия, което съумя да порасне, да стане губернатор на Калифорния и получи опция да приказва от името на президента – това е сбъдната фантазия на емигранта.

Докато съм жив, няма да не помни оня ден, когато подвигнах ръка и се заклех да бъда образцов жител. Знаете ли, какъв брой горделив бях? Толкова горделив, че си метнах американския байрак на рамо и се разхождах с него през целия ден.

Хората постоянно имат потребност от някой, който да се грижи за тях. 95% от хората по света се нуждаят от някой, който да им споделя какво да вършат и по какъв начин да се държат.

Тук в Америка, всичко е учредено на парите. Благодаря ти, Господи! Това постоянно доста ми е пособие.

Аз доста рисувам, знаете ли? Понякога рисувам крави. Те са пурпурни или сини. Ако оцветите кравата в нормалния й цвят, това ще е доста скучно.

Победата в никакъв случай не дава мощ. Силата идва от битката. Ако се бориш и не се даваш, това е мощ.

В края на 60-те бях победител. Знаех, какво е моето предопределение – да върша велики неща. Зная, че хората биха определили това като доста нескромно. Но „ невзискателност ” въобще не е думата, която в миналото ме е описвала. И уповавам се, в никакъв случай няма да бъде.

Зная, че болшинството спортисти и модели, обществото просто смята за ходещи безмозъчни тела.

Членът не е мускул. Не може да го напомпате като гърдите или раменете. Няма да го извършите по-голям, в случай че се упражнявате с него. Повярвайте ми, напълно е несъмнено.

Ню Йорк го ръководят психиатрите, тия дето оправят мозъците. Цяла Америка има вяра, че има полово разстройство – в една или друга степен. Така, че всичко, което вършат е, да тичат при психиатъра.

Веднъж срещнах жена, която носеше пуловер с надпис „ Guess ” (моден бранд и „ познай ” на  британски език). И се зачудих – какво има да познавам? Проблем с щитовидната жлеза, вероятно!?

Поражението не е вид. Всеки би трябвало да се стреми към триумфа.

Да живееш, значи непрекъснато да си гладен. Смисълът на живота не е в това, просто да съществуваш и да преживяваш, а в това, да се движиш напред, да постигаш и завоюваш.

Обичам аления цвят, тъй като това е цветът на огъня. А на мен постоянно ми се е коствало, че пребивавам в огън.

Във всеки мой филм, има едно нещо, в което съм влюбен  - револверът.

Парите не те вършат благополучен. Сега имам 50 милиона, само че съм толкоз благополучен, колкото когато бяха и 48.

Когато мъжът стартира да се замисля за своите недостатъци и за ролята си в обществото, той незабавно стартира да се безпокои за това, че властта на планетата отпътува в ръцете на дамите.

Тялото ми е сходно на закуска, обяд или вечеря. Никога не мисля за него, просто с това разполагам. Има хора, които харесват тялото ми. Има и други, които не го харесват. Преди години използвах тялото си като натурален мотив да кажа нещо. Онзи, който се разхожда с гепард по 42-ра улица, също има натурален мотив за диалог.

Вярвам в Бог. И затова, имам вяра в противостоящата на него мощ – дяволът. Струва ми се, че би трябвало да имаме вяра и в положителното, и в злото. Защото в нас самите, има и едното, и другото.

Сатаната в никакъв случай не е ме изкушавал. Пък и няма какво толкоз да ми предложи. Много съм мислил за това – всичко, което може да ми даде той – това са единствено краткотрайни удоволствия. Със Сатаната постоянно е по този начин.

Мога да се погледна в профил. Мога да се обърна обратно и да попитам себе си: „ Беше ли занимателно? ” Беше ли занимателно да показваш пред хората намазаното си с масло тяло? Да, това беше занимателно. Отнасях се доста съществено към тренировките. Но не трябва да си толкоз сериозен, че да си мислиш, че можеш да промениш света.


Mr. Universe, 1967


Mr. Universe, 1967

 Arnold Schwarzenegger before defending the title for his fifth Mr. Olympia contest in 1974

 Backstage at the 1974 Mr. Olympia - Franco Columbu, Arnold Schwarzenegger, Frank Zane

 Arnold Schwarzenegger posing in the Mr. Olympia competition, 1974

Снимки: HuffPost, movpins.com, pinterest.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР