Мистър Панорама“, както е известен Бойко Василев, съвсем е скъсал

...
Мистър Панорама“, както е известен Бойко Василев, съвсем е скъсал
Коментари Харесай

Бойко Василев окончателно срина сина си след развода, направи нещо немислимо!

„ Мистър Панорама “, както е прочут Бойко Василев, напълно е скъсал връзка с първородния си наследник Васил, който даже не е бил поканен на скорошния му 54-ти рожден ден. Тв водещият се е събрал единствено с втората си жена Албена и общото им дете Георги, похвали се самият той.

Големият наследник на журналиста е от първия му брак с хубавицата Адриана, с която се разведоха скандално през 2016 година Тогава наследникът им бе в деликатна тийнейджърска възраст, таман навършил 16 година Васил тежко претърпя раздялата на родителите си, както и последвалите обществени скандални и обиди.

Именно тогава връзките с баща му се пропукали, а към днешна дата към този момент изцяло липсвали. По време на бракоразводните каузи Васил избра да остане да живее с майка си Адриана, а журналистът му плащаше прехрана. Въпреки че са минали близо 8 години от развода, Бойко и някогашната му жена още не могат да се гледат и са изцяло смразени.

Междувременно, малко след разлъката, Василев пък хлътна по 12 години по-младата от него Албена Колчакова – негова колежка в Българска национална телевизия. Известно време двамата живяха на фамилни начала, само че при започване на Ковид пандемията взеха решение да се вземат публично и подписаха брак на загадка гала, на която първородният му наследник също не участвал. Година по-късно те се снабдиха и с правоприемник Георги.

Водещият на „ Панорама “ стана татко наново след дълго вървене по тъгите и няколко ин витро процедури. Той и половинката му Албена, която е продуцент на утринния блок в Българска национална телевизия, правели опити да станат родители още от 2019 година, разясняват техни сътрудници. Още в най-началния стадий на своята бременност пък Албена се отдръпна от малкия екран, а към днешна дата Василев продължава да е благополучен с младата си брачна половинка, която неотдавна се върнала на работа на „ Сан Стефанов “ 22 след отпуска по майчинство.

Първородният му правоприемник, който към този момент е на 23 години, не приемал мащехата си и не комуникирал въобще с новото семейство на татко си, написа столично издание.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР