Мисля, че всичко стана пределно ясно. Човекът, който от Министерство

...
Мисля, че всичко стана пределно ясно. Човекът, който от Министерство
Коментари Харесай

Премиерът Денков се изрепчи: На Тагарев не му е работа да праща покани! Атаки винаги ще има

Мисля, че всичко стана пределно ясно. Човекът, който от Министерство на образованието е направил неточност, сподели, че тя е негова и си подаде оставката. С тези думи министър председателят Николай Денков разяснява пред публицисти в Монтана абсурда с непоканените на водосвета на бойните флагове депутати.
Министър-председателят позволи лапсус, обърквайки просветителното с военното министерство, само че по този начин и не се поправи.
Денков отбрани военния министър. По думите му, на Тагарев не му било работа да изпраща предложения.
„ Опити за политически офанзиви постоянно ще има. Жалко е, когато целият диалог в даден бранш се концентрира върху свадите “, означи той.
„ Виждаме офанзиви във връзка с министрите, министърът на спорта постоянно е нападнат.
Атаки ще има, значимо е да гледаме всеки какво е приключил всъщност и чак тогава да започваме диалога кой не се е справил и кой се е справил със дилемите си “, акцентира той, представен от Блиц.
По отношение на промяната на министри при идната ротация, той съобщи, че това ще се случва единствено, в случай че той и Мария Габриел би трябвало да бъде заменен, тъй като не се е справил с работата си.
„ Новото държавно управление би трябвало да бъде гласувано в залата, на нас ни би трябвало болшинство “, сподели още Денков, изключвайки опцията да не се схванат за министрите.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР