Мисля, че това, което се предлага от управляващите в момента

...
Мисля, че това, което се предлага от управляващите в момента
Коментари Харесай

Д-р Москов за предложените здравни реформи: Отказ от държавна политика в сектора

Мисля, че това, което се предлага от ръководещите сега е неприятен ход, декларация за отвод от държавна политика в бранша. Това съобщи в студиото на „ Още от деня “ някогашния здравен министър доктор Петър Москов. Той съобщи, че политическата опция сега е „ патриотична, консервативна десница “.

Бившият здравен министър посочи, че сходна политическа стратегия за промяна в опазването на здравето се прокарва при започване на мандата, а не по средата му. Той добави, че предложенията трансферират отговорността от страната към частни фондове и пациенти.

По думите му, в случай че се одобри концепцията за частни фондове, няма да има директна връзка сред импортираните в тях пари и услугата, от която пациентите могат да се възползват - няма самостоятелно струпване по сходство на пенсионната система.
доктор Петър Москов, някогашен министър на опазването на здравето: Вие плащате риска и осигуреността от риска да се разболеете в календарната година, за която сте си платили.  Кирил Ананиев показа две оферти за здравноосигурителен модел Кирил Ананиев показа две оферти за здравноосигурителен модел
Застрахователите да влязат в опазването на здравето, сходно на доста здравни системи в Европа, стои в основата на предлаганата от здравния министър промяна...

Той добави, че солидарното лечение на стойност до 700 лева по този начин или другояче сега се практикува, тъй че е сбъркана философия леките медицински потребности да се заплащат солидарно, а тежките - самостоятелно, както планува една от концепциите за промяна в бранша.
доктор Петър Москов, някогашен министър на опазването на здравето: Аз приказвам от позицията на човек, който е правил неща, не от позицията на човек, който си мисли, че би могъл да направи нещо. Затова споделям, че това е неверно.
Лобита и стопански ползи постоянно има, само че е надълбоко неправилно да се приказва за лекарското съсловие и фармацевтичната промишленост като за нарушители, посочи доктор Москов. Въпросът е да има страна, която да възпира комерсиалните им ползи.
 Радан Кънев: Българското дясно би трябвало да откри ясното си място по отношение на ГЕРБ Радан Кънев: Българското дясно би трябвало да откри ясното си място по отношение на ГЕРБ
В момента в дясно няма построена опция на Борисов. Основната цел на доближаването сред ДСБ и " Да,България " е да стартира построяването на такава а...

Идеята за „ патриотична, консервативна десница “ доктор Москов дефинира като отговор на „ сегашната обърканост “.
доктор Петър Москов, някогашен министър на опазването на здравето: Искрено се надявам, че в България са останали задоволително смислени хора. В лицето на градската десница има задоволително хора, които са недоволни от това, което се случи. Единственият път, който бих желал да диря, е към корените на консервативната десница.
Като сходно формирование доктор Москов уточни „ истинското ДСБ “. „ Харесвам и поддържам силата на вицепремиера Симеонов “, добави доктор Москов. По думите му до края на годината новото формирование може да бъде оповестено.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР