Мисля, че ще се класираме напред и определено сме мотивирани

...
Мисля, че ще се класираме напред и определено сме мотивирани
Коментари Харесай

Александър Цветков: Мотивирани сме да се класираме напред

" Мисля, че ще се класираме напред и несъмнено сме стимулирани за това нещо. Няма никакви съмнения ", разгласи халфът на националния тим Александър Цветков преди решаващите мачове с Кипър и Словения от Лигата на нациите, съобщи кореспондент на БГНЕС.

" Лъвовете " са в директна борба с Норвегия за първото място в групата, което ще даде късмет за присъединяване във финалната фаза на новия шампионат на УЕФА напролет на 2020-та година, като нашият отбор гостува на Кипър в Никозия този петък, а три дни по-късно приема Словения на Националния стадион " Васил Левски ". " Очаквам победа, естествено. Мисля, че с тактическата дисциплинираност, която би трябвало да осъществим, и себераздаване, ще го спечелим този мач, както и идващия. В момента сме в средата на шампионата, мисля, че всеки един футболист е във форма и има сили, не мисля, че може да създадем някакво опрощение (за умора). Няма напрежение, колективът е супер, всичко си е наред, има въодушевление и, естествено, против Кипър излизаме за победа. Мисля, че ще се класираме напред и несъмнено сме стимулирани за това нещо. Няма никакви съмнения ", разяснява Цветков на среща с медиите през днешния ден.

Голмайсторът на Левски Станислав Костов изрази насладата си, че е получил повиквателна от селекционера Петър Хубчев. " Чувствам се добре, прелестно. Амбицира ме повиквателната, това е огромна чест да облечеш фланелката на националния тим, тъй че е обикновено. Щом съм си приключил работата към този момент в Левски, получих повиквателна, благополучен съм и в този момент стартира всичко отначало. Разговаряхме с господин Хубчев, каквото е имал, ми е споделил. Надявам се да го покажа, в случай че получа късмет от господин Хубчев, зависи всичко от мен, тъй че ще забележим. Момчетата се държат доста добре с мен, бях единствено чувал за този колектив, в този момент към този момент го чувствам, тъй че това е отлично ", показа водещият изпълнител в Първа лига от началото на сезона.

Първа повиквателна за националния тим получи и младия вратар на Бъртън Албиън Димитър Евтимов. " Бях доста благополучен, за всеки един футболист е горделивост да играе за националния тим. Първо споделих на моето семейство, бях малко сюрпризиран, само че и доста благополучен. Има малко терзание, това е обикновено. Всеки знае Жоро Петков, мога да науча доста от него. Колективът е доста добър, има много млади момчета, има и други футболисти, всичко е доста добре. Съотборниците ми споделиха, че заслужавам тази повиквателна с изявите си в последните два месеца. Всеки един мач ще бъде сложен, Кипър има много други футболисти, локалните тимове съвсем всяка година играят в евротурнирите, само че аз не се колебая, че можем да покажем добра игра ", сподели Евтимов. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР