Мисля, че на този етап дори слепите, глухите, фанатиците и

...
Мисля, че на този етап дори слепите, глухите, фанатиците и
Коментари Харесай

Сега разбрахте ли защо Киро, леля Асена и мишокът Ники искаха да овладеят службите?! 


Мисля, че на този стадий даже слепите, глухите, фанатиците и добре платените към този момент би трябвало да са разбрали за какво през последната една година проведената незаконна група от ПП-ДБ по всякакъв начин се опитваше да овладее службите. В случай, че към момента някой не е схванал, то това само значи, че въпросното лице е или доста жалко, или изключително платено.

Цялата досегашна война, водена от вуйна ви Асена, от Киро Ум Белия Делфин, от химика Денков, от неосъществения селски правист Христо Иванов, както и от най-малкия военачалник на планетата Атанас Атанасов, беше, с цел да сложат ръка на службите. За да могат да си въртолят престъпните схеми в цялостен комфорт и успокоение.

Това е единствената истина. Това са обстоятелствата. Тирове с цигари, дрога, мигранти, все „ бизнеси “, за които ОПГ ПП-ДБ даваше благо и драго да управлява. Слава Богу, това не се случи!

За първи път в актуалната история на България родните служби си свършиха съвършено работата, като задържаха висши държавни чиновници, ръководещи структури с милиони левове национална пара.

За пръв път от 30 години имаме арестуван началник на митниците. А всички ние пък още от 1989 година отлично знаем за бруталните схеми на контрабанда, които безкрайно се въртят у нас. Като прибавим към това и оставката, оповестена преди часове от основния секретар на Министерство на вътрешните работи, както и информацията, че той е имал връзки с контрабандистите, както и неофициалната такава, че все още в жилището на Живко Коцев тече обиск, мисля, че можем да си създадем изводите и сами.

За първи път в най-новата ни история може да се надигнем и най-откровено да изръкопляскаме на българските служби и на българската прокуратура. За това, че направиха една съвършена акция, която удари върховете на корупция в страната. Остава ни само да се надяваме, че около всичко това нескрито ще излязат и връзките на въпросните висши митничари и чиновници от Министерство на вътрешните работи с техните босове. С политици от най-високо равнище. Защото към този момент даже и на децата е ясно, че Петя Банкова е персонална креатура на Асен Василев, а основният секретар на Министерство на вътрешните работи е персонална креатура на ген. Наско.

Преди малко от „ Възраждане “ пък даже желаеха арест за Атанас Атанасов. Акт, който по мое непретенциозно мнение е повече от наложителен, изключително в подтекста на опитите му да вербува чиновници от военно разузнаване.

Накратко. Единственият извод от цялата тази нечистотия е, че всичките забъркани в нея лица са нищо друго с изключение на най-чиста проба бандити и врагове на България. Това са лица, които са извънредно рискови за националната сигурност на нашата страна.

На лицето Денков, да вземем за пример, наложително би трябвало да му бъде отстранен портрета от Министерски съвет, а името му да бъде forever задраскано от българската политическа история. Защото Денков е позор! Защото този безсъвестен и безочлив мишок, този малък престъпник доскоро даже имаше наглостта да упрекна българските служби, че прикривали канали за трафик на опиати.

Абе, нахалник низък, що не вземеш да скокнеш до американското посолство, пък дано те там персонално ти обяснят какъв брой тъкмо опиати са били хванати през последните няколко години, точно с помощта на това управление на ДАНС! Да те видя тогава по какъв начин ще ти се препотят очилата, безличие жалко…

Вземи се скрий, Денков, тъй като към този момент единствено физиономията ти буди гадност и позор!Или още по-накратко. Тези хора са нарушители. Тези хора най-безсрамно излъгаха всички нас, обещавайки ни смяна, до момента в който действително се оказаха едни най-елементарни мошеници. Дано всички те бъдат разследвани и нека всички те бъдат вкарани в пандиза.

Браво на ДАНС! Браво на Прокуратурата! Браво на Министерство на вътрешните работи! Браво на КОНПИ!

Само допреди няколко години не допусках, че е допустимо да напиша нещо сходно, само че през днешния ден, популярност Богу, въпреки всичко някаква правдивост стартира да се прокрадва на хоризонта на нашето толкоз лъгано и изстрадало общество.

Васил Петев

www.mediamall.info
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР