Мислите си, че жените нямат сексуални фантазии. Грешите – имат

...
Мислите си, че жените нямат сексуални фантазии. Грешите – имат
Коментари Харесай

Азора Райс: Това са най-популярните женски сексуални фантазии

Мислите си, че дамите нямат полови мечти. Грешите – имат и то не доста по-различни от тези на мъжете. Разберете кои са 5-те най-популярни женски полови мечти и от каква най-често са подбудени те. Най-често срещаните полови мечти измежду дамите съгласно сексолозите са следните:

Всяка втора жена има латентна (непроявена) хомосексуалност.
Това са полови мечти, свързани с други дами. Това не значи безусловно, че те ще се проявят или ще се трансфорат в действителност, както настояват голям брой експерти. Самото образование на дамата й дава опцията по-открито и свободно да показва възприятията и страстите си. От нея не се чака да бъде мощната, да закриля, тъй че тя напълно намерено може да приказва за другарство или обич. Нещо, което мъжете доста мъчно показват. Тъкмо по тази причина другарствата сред дами са по-бурни и по-емоционални. Жените са по-любвеобилни и по-открити една към друга. Затова е безусловно НЕПРАВИЛНО мнението, че женско другарство не съществува. То е ТОЧНО толкоз СИЛНО, колкото и мъжкото. Въпросът за разпадането на другарството визира еднообразно и двата пола. Тази фикция може да се изясни и с естественото съревнование сред дамите, което довежда до покачване на адреналина и появяването точно на сходни показа, които усилват половото наслаждение.

Друга постоянно срещана фикция при дамите е, че вършат секс с приятеля на своя обичан или с чужд мъж и своя обичан по едно и също време.
Това е постоянно срещана фикция и при мъжете (но с дами в основните роли), което още един път удостоверява, че двата пола имат много допирни точки, в случай че се изключат методът на образование и околната среда. Както при дамата, по този начин и при мъжа, това напълно не значи, че тя не обича или не държи на своя сътрудник. Изострянето на половия вкус може да стане единствено за миг и по-късно към този момент да е недопустимо. Мнозина двойки практикуват полигамия, само че ги свързват общите ползи, полезности и хрумвания. При тях връзките опират до една договореност и взаимно общуване. Тези двойки са също по този начин издръжливи като времетраене, както и моногамните бракове.
Сексуалните мечти при дамите епохи наред са одобрявани за неприличен мотив, а дамата не е трябвало да има повече от един-двама сътрудници и въпреки в наше време към този момент да не е по този начин, останки от този нрав още се виждат. Все още има мъже, които държат на девствеността на дамата, без въобще да ги интересува що за персона е тя. Не толкоз от дълго време даже се е смятало, че е срамно дамата да изпитва наслаждение от половия акт. За нея е оставало продължаването на рода, а удоволствието е било отредено за мъжа. Не бива да се учудваме, че женските полови мечти са към момента много скромни във връзка с тези при мъжете.

Сексуалната фикция, че проституира.
Това е най-често срещаната полова фикция и може би всяка жена я е претърпяла в избран интервал от живота си. Жената свързва проституцията със неразрешеното. За нея това са тайнствени дами, които раздават наслаждение на доста въже, водят постоянно първокласен живот и се поддържат изрядно. Те работят не с мозъка, а с тялото си (макар не всички проститутки да са глупави, някои са доста умни и даже образовани). Чрез тази фикция дамата се стреми да се освободи от табутата във връзка с своето състояние в актуалното общество. Периодът, в който нормално се появяват тези мечти, са свързани с интервала на вътрешния й протест против мястото в обществото, публичния статус и родителите. По-нататък обаче дамата очевидно схваща, че тази битка е обречена и се консолидира, става част от същото това общество, което преди не е приемала. Истината е, че доста дами даже крият със позор тези си мечти.

Често срещана полова фикция при дамите е и сексът с чужд мъж на извънредно за нея място
– в асансьора, в парк, в рейс, кола, на публично място. Някои дами си фантазират по какъв начин одобряват подчинителна роля и извършват всичко, което този чужд им заповяда. Това са нормално дами, които мъчно се освобождават и споделят в естествения живот. Доста дами фантазират за секс с кино звезда или прочут мъж.

По-рядко при дамите, в сравнение с при мъжете, се срещат мечти за колективен секс, оргии или садистично-мазохистични мечти.
Това несъмнено е въпрос на характер и желания. Не би трябвало да забравяме обстоятелството, че мъжете са по-смели и по-свободни в половите си мечти точно заради поощряването от страна на обществото, до момента в който дамите се срамят от тях и постоянно отхвърлят да ги споделят. Спрямо половите си мечти мъжете постоянно навлизат в крайности, които липсват при дамите – те си показват или групови оргии, или секс единствено с една-единствена жена, за която копнеят, както и секс с доста млада или доста стара партньорка. Второто се дължи може би на обстоятелството, че на възрастта на дамите в обществото се отдава доста по-голямо значение (и то в отрицателна посока) в сравнение с тази на мъжете.
Изводът е, че дамите и мъжете си наподобяват прекалено много по половите си мечти (като изключим отровното влияние на обществото) и не може никога да се каже, че единият пол е по-сексуален от другия или че сексът се харесва повече на едните или другите, както и че едните са моногамни по природа, а другите – полигамни! Истината е, че ние сме човешки същества и в случай че не беше натискът на патриархалното общество, което изкуствено деформира нашите стремежи, щяхме да живеем в естетика с тях, със себе си и един с различен.

Азора Райс, из книгата „ Световният скрит план против жените”
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР