Мислите, че идва краят на сезона и с него изцепките

...
Мислите, че идва краят на сезона и с него изцепките
Коментари Харесай

ТОВА Е КРАЯТ: Ангелкова разпраща картички на чужденците, избрали България!

Мислите, че идва краят на сезона и с него изцепките на министърът на туризма Николина Ангелкова? Не, този път се дръжте крепко, с цел да не паднете от смях.

По самодейност на министъра на туризма Николина Ангелкова над 400 хиляди картички потеглят към туристите, почиващи в България. „ Похвалиха “ се от министерството.

Това било специфичен жест, с който сме целили да им благодарим, че са избрали страната за дестинация на своята отмора, оповестяват от министерството.

Ние питаме - кой ще заплати всичко това? Пак ли за сметка на данъкоплатеца се харчат пари напразно? Спрете се! Спрете с нелепостите! Нали ще вземат картичката, ще се ухилен, тъй като по този начин са възпитани и по-късно ще я хвърлят в коша.

Иначе визията на картичката пресъздава образа на пощенската марка, отдадена на „ 2017- Международна година на устойчивия туризъм за развиване “. Стенописи от Рилския манастир и Тракийската казанлъшка гробни са изобразени на предната част на картичката. В допълнение на красивите фрагменти е специфичното обръщение на британски език, подписано персонално от Ангелкова (представяте ли си), което гласи: „ Благодаря ви, че избрахте България! “.

Тези хора ни ръководят, вие преценете дали не им е време да кажем – завършек на този цирк!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР