„Мислете за кого ще гласувате и за кого няма да

...
„Мислете за кого ще гласувате и за кого няма да
Коментари Харесай

Проф. Кантарджиев: Видях кой може да управлява кризи

„ Мислете за кого ще гласувате и за кого няма да гласувате “, съобщи през днешния ден проф. Кантарджиев на среща с поданици на Оряхово и Селановци, част от предизборната акция на ГЕРБ-СДС.

„ Аз с политика в никакъв случай не съм се занимавал. В последната година и половина разбрах кой в тази страна може да ръководи рецесии. Спомняте ли си мигрантската рецесия? А финасовата рецесия, която доста бързо беше парирана? Ако предходната 2020 година през март- април и май не бяха наложени тези строги ограничения, смъртните случаи от COVID-19 в страната ни щяха да бъдат доста повече.

Който и да беше министър ръководителят, който ме е повикал в Националния щаб, щях да оказвам помощ с каквото мога. В момента никой не поема отговорност. Знаете ли каква отговорност е да вземеш решение да затвориш страната? Затова ви споделям - мислете “, добави проф. Кантарджиев.

Той отговори на въпроси за имунизацията на жители на Оряхово и Селановци и изрази терзанието си, че сега в страната не се имунизират задоволителен брой хора, а служебното държавно управление не взима ограничения, с цел да форсира процеса. „ Ваксинирайте се, тъй като вирусът не е липсващ. Всеки 25 имунизирани българи, избавят един човешки живот! “, прикани професорът.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР