Миска превърна в сбъдната мечта желанието си да бъде маникюристка.

...
Миска превърна в сбъдната мечта желанието си да бъде маникюристка.
Коментари Харесай

Миска стана маникюристка - slava.bg

Миска трансформира в сбъдната фантазия желанието си да бъде маникюристка. Пандемията провали стилните задължения на Мина Попова, само че й даде опция да сбъдне фантазията си.

Мина Попова реши да отвори салон за хубост и да прави маникюри, написа „ България днес”. Носителката на купата „ Мис Планет юнивърс 2014” и „ Топмодел на планетата 2014”, няма да загърби главната си работа като модел.

Но счита да печели като маникюристка.

През последните години специалността се утвърди като извънредно доходоносна и мечтана, а доста дами се ориентираха към нея. „ На вашето внимание, реализирах още една цел, която си бях поставила”, показа Мина в мрежата.

Попова разгласява и фрагменти на редица модели нокти, които е направила.

Красавицата се е посветила напълно на новото си амплоа, само че не не помни и своите обичани занимания. Още от дребна избира да се забавлява с шах, а през 2015 година стартира да учи в Спортната академия за треньор по шах.

И счита да осъществя и това свое въодушевление.

Освен че покорява с гений и хубост, Мина има и огромен състезателен дух. Тя е първенец по шах от Италия и републикански в България. Освен това е упражнявала волейбол и баскетбол. Мечтата на моделката е да специализира галактическо или морско право.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР