Мисията, която си поставя служебният кабинет в е възстановяване жизнеспособността

...
Мисията, която си поставя служебният кабинет в е възстановяване жизнеспособността
Коментари Харесай

Нови мерки в помощ на туризма предвижда служебният кабинет

Мисията, която си слага служебният кабинет в е възобновяване жизнеспособността на туристическия бранш в България и извеждане на туризма като народен приоритет. Това съобщи служебният министър на туризма на конференция.
Балтова изясни, че би трябвало да се вземат такива решения, които на база сензитивния епидемиологичен интервал, българският туристически бизнес да се усеща в една спокойна икономическа среда, която да резервира здравето на всички гости, които ще дойдат.
Целта ми ще бъде да показва целите и да дискутираме проблемите. Министерство на туризма ще следва целите на служебния кабинет, които са свързани с подсилване на държавността посредством честност, бистрота и професионализъм, акцентира тя.
Основните целите пред Министерство на туризма са два:
Подобряване политиката на контролиране на туристическия пазар и за администриране на туристическите активност при опазване здравето на гостите и на всички работещи;
Развитие на националната туристическа реклама и на интернационалното съдействие в туризма за поощряване на задграничните туристи да изберат България.
В първия приоритет цели са България да бъде представяна като сигурна и безвредна дестинация с точна, навременна и съответстваща информация за бизнеса и институциите. Създаване на спокойна и сигурна среда за действие на бизнеса и дейна взаимна работа с българските задгранични представителства, изясни Стела Балтова.
Във втория приоритет служебният туристически министър уточни, че би трябвало да бъдат употребявани единствено цифрови маркетингови интензивности и тяхното надграждане в границите на бюджета – за 18 целеви пазара. В развой на разработка и деяние са цифровите акции в обществените мрежи.
Стела Балтова ще запознае туристическия бизнес за ограниченията, свързани с туристите. Мерките в туризма ще продължат, само че служебното държавно управление приготвя нов пакет от ограничения, които ще бъдат за надграждане на тези и подкрепяне и поощряване на бизнеса.
 Стела Балтова - за повторно длъжностен министър на туризма. Какво чакат от нея? Стела Балтова - за повторно длъжностен министър на туризма. Какво чакат от нея?
Стела Балтова за повторно оглавява туризма в длъжностен кабинет. През 2017 година в първото служебно държавно управление, определено от президента Рум...
Децата до 5-годишна възраст ще влизат в България без ПСР тест.
В края на месеца се чака да бъдат стартирани договарянията с концесионерите на плажовете. Балтова смята, че в скоро време ще бъдат привлечени туристи. Ситуацията е относително позитивна, чакат се по 4 полета на ден от Полша, Люксембург, от Естония идват полети, регистрира тя.
Балтова има две прогнози за туризма – реалистична към леко песимистична и оптимистична. Тя чака не повече от 100% растеж по отношение на 2020 година на туристите и не повече от 50% спад по отношение на 2019 година в туристическия сезон.
За Балтова е от решаващо значение и работата на екскурзоводите. Договорите с екскурзоводите ще бъдат подписани до 15 юни, като това ще последва предплатено 50% погашение по договорите.
„ В своята работа ще разгадавам на експертността и компетентността на екипа на МТ, на творчеството, отговорността, силата и мъдростта на туристическия бизнес, на опита на общинските и регионалните администрации и на поддръжката на медиите “, безапелационна бе в умозаключение Балтова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР