Мисирките да спрат да ни натрапват своята некомпетентност! Понеже много

...
Мисирките да спрат да ни натрапват своята некомпетентност! Понеже много
Коментари Харесай

Емил Василев: Мисирките да спрат да ни натрапват своята некомпетентност! - Топ новини


Мисирките да спрат да ни натрапват своята непросветеност! Понеже доста се спекулира с анулираните от съда арести на Баце, на персоналния му финансов брокер и на куфарченосителката Шехерезада, да поясня за неюристите. Когато полицията арестува някого за 24 часа /да не се бърка с ограниченията за неотклонение – те са друга бира/, тя е длъжна да му издаде ЗАПОВЕД ЗА ЗАДЪРЖАНЕ, която е административен акт.

Всеки арестуван има право да апелира тази заповед в районния съд. Това са създали и упоменатите Баце, Шехерезада и това надуто копеле. Съдът не прави инспекция дали тия политгерои са направили закононарушение или не, единствено изследва дали документът има подписи, печати и прочие административни атрибути. В заповедта би трябвало да е посочено от фактическа страна защо е арестуван даден престъпник.

Примерно „ удари пестник на Иван “ или „ мяташе камъни по рейса “. Именно това е липсвало в заповедите за задържане на тримцата герои на ГЕРБ. Министерство на вътрешните работи е трябвало да напишат примерно „ изнудвали Черепа за пари “. И заповедите нямаше да паднат в съда, изключително когато по-късно се показа и самото следствие.

Обяснявам всичко това, тъй като анулацията на заповедите за задържане на Баце, Шехерезада и сие не значи, че те не са направили закононарушения, а само значи, че тези документи от официална страна не са им били формирани вярно. Разбрахте ли, бе, мисирки?

Емил Василев,фейсбук

Мисирките да спрат да ни натрапват своята непросветеност! Понеже доста се спекулира с анулираните от съда арести на…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР