Мишел Пфайфър има впечатляваща филмография, но се оказа, че звездата

...
Мишел Пфайфър има впечатляваща филмография, но се оказа, че звездата
Коментари Харесай

Мишел Пфайфър отказала да бъде Хубава жена

Мишел Пфайфър има впечатляваща филмография, само че се оказа, че звездата е отказала и много иконични функции в ленти като „ Хубава жена “, „ Първичен инстинкт “ и „ Телма и Луиз “, разкри самата звезда в шоуто Today Show по NBC. „ Работата е там, че има толкоз аргументи да откажеш роля и не е наложително измежду тях да е нежеланието ти да влезеш в съответната роля “, разяснява звездата.

Тя добави, че салдото сред фамилията и работата е измежду значимите аргументи да бъде по-придирчива каква роля поема. „ Станах все по-избирателна в поемането на задължения, тъй като ми беше мъчно да оставям децата, изключително когато потеглиха на учебно заведение. Не желаех да скапвам фамилията ни. Съпругът ми има работа, която не може просто да захвърли от през днешния ден за на следващия ден, с цел да е с тях. Така че непрекъснато трябваше да жонглирам “, добави Пфайфър.

Водещата Хода Кноб попита звездата дали още веднъж би влезнала в облика на дамата котка, на което Мишел призна:

„ О, Боже, това би било необикновено. Бях тъжна, когато фотосите завършиха. Тъкмо ми стана удобно с всичко, с което трябваше да се оправя и ми стана занимателно и свърши. “ Мишел завоюва много почитатели с ролята си на Жената-котка в „ Батман се завръща “ (1992) и несъмнено призна, че това е едно от обичаните ѝ превъплъщения.

Преди броени дни тя даже се пошегува, че още употребява камшика на героинята си в малко видео в Instagram.

По време на изявлението актрисата разкри и последното си начинание – лансирането на личен мирис с името Henry Rose – композиция от вторите имена на нейните деца. Тя призна пред водещата, че концепцията за основаване на нейния нов бранд е пристигнала преди 20 години, когато е била прясна майка.

„ Дълги години обмислях концепцията за своя бранд. Тя се роди преди към 20 години, когато бях прясна майка и започнах да обръщам повече внимание на продуктите, които употребявам за децата си. Започнах да диря по-сигурни варианти за фамилията си “, сподели тя.

Макар че към този момент има лична марка, Мишел продължава да се снима. Следващите ѝ планове ще са в продълженията на „ Отмъстителите “ и „ Господарката на злото “.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР