Мис Плеймейт Нора Недкова захапа Мегз заради облечените й снимки

...
Мис Плеймейт Нора Недкова захапа Мегз заради облечените й снимки
Коментари Харесай

Мис Плеймейт Нора Недкова за Мегз: Плейбой не е модно списание

Мис Плеймейт Нора Недкова захапа Мегз поради облечените й фотоси в последния брой на Плейбой.

Секси изкусителката пусна стори в инстаграм профила си, в което разяснява, че не е наясно от кой момент еротично списание като Плейбой е станало фешън. “Нищо персонално и аз се одобрявам с облекла, само че си има други списания за тази цел ” добави още русокоската. С това тя напълно ясно се разгласи срещу решението на редакторите да пуснат за пръв път напълно облечени фотоси в списанието.

Нора доста се дразнела на това, че Мегз е получила привилегията да е облечена в списанието и коментирала пред приятелки, че Каканашева и да желае не може да се съблече, тъй като няма какво да покаже. “Нищо секси не виждам в нея, какво толкоз ми я разясняват ”

Мегз към момента не е дала отговор по тематиката и като че ли се прави, че не вижда директните офанзиви на Нора към нея. В края на седмицата, обаче, двете хубавици ще би трябвало да се срещнат очи в очи на първото Плейбой празненство, защото Мегз е формален дизайнер на събитието.

Всички знаем, че Мегз в никакъв случай не остава длъжна и чакаме с неспокойствие да забележим дали Нора ще е толкоз смела и устата в директна среща с Каканашева. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР