Мис България си наложи карантина. Теодора Мудева обяви, че се

...
Мис България си наложи карантина. Теодора Мудева обяви, че се
Коментари Харесай

Мис България си наложи карантина - slava.bg

Мис България си наложи карантина. Теодора Мудева разгласи, че се самоизолира и ще учи за изпити и ще заляга над учебниците.

„ Оставам у дома и се приготвям за Софийския университет. Ще аплайвам интернационалните връзки и от заран до вечер залягам над учебниците”.

Това показа миската. Тази пролет Теди е абитуриентка и интензивно се приготвя за изпитите.
„ Подготвям се по-добре и да отстранявам повече внимание на фамилията ми. Заедно гледаме филми, споделяме си приказваме повече смеем се. Излизам единствено до магазина и то небрежно, след това незабавно се прибирам.

Всички се съобразяваме с рекомендациите за хигиена и самоизолация, с цел да се опазим един различен. Нека всички бъдем отговорни”, споделя още Теди.

Заради оставането под карантина у дома, моделката води тежка борба с хладилника, написа „ България днес”.

„ Все си мисля какво да си хапна и към края на месеца не знам какъв ще бъде резултатът. Ще си натрапвам режим и домашни тренировки. Ще търча и ще върша нужното, с цел да запазя форма”, означи с усмивка Мудева.

Миската е под карантина и не върви на учебно заведение, а се приготвя независимо. Тя обаче се надява най-малко абитуриентския й бал да не бъде анулиран. Класът й е трябвало да пътува до турския курорт Мармаис, където съучениците й възнамерявали да отпразнуват бала си, само че е допустимо това да се провали.

Не се знае дали няма да бъде анулирано пътуването. Но най-малко изпращането от учебното заведение би трябвало да се реализира.

Всички се надяваме да се случи. Вече съм поръчала роклята за бала, която е хубава, само че не и от скъпите модели”, споделя още Мис България 2018.

Теодора е безапелационна, че в случай че не успее да я облече за възможния празник на завършването, то отсега нататък ще й се удаде случай, в който го направи.

„ След това ще подаря роклята си на момиче, което няма опция да си разреши рокля. И ще го направя с удоволствие”, споделя носителката на купата „ Мис Планет Талант”, която завоюва в Грузия през 2019 година.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР