Мис България 2020 Венцислава Тафкова, която редовно минава границите на

...
Мис България 2020 Венцислава Тафкова, която редовно минава границите на
Коментари Харесай

Мис България 2020 се пусна без сутиен

Мис България 2020 Венцислава Тафкова, която постоянно минава границите на допустимото в обществените мрежи, този път май дефинитивно стъпи изкривено, най-малко по мнение на почитателите си там.

Тунингованата брюнетка, която постоянно показва силиконовите си прелести, реши отново да се пусне много предизвикателно - без сутиен и с настръхнали от към момента ниските температури зърна, само че това, което провокира, я накара да вземе светкавични дейности.

Тафкова изтри небрежно фотографията, която нагорещи мнозина, само че макар бързата й реакция, тя въпреки всичко бе свалена от мнозина, които явно единствено това й чакат.

Изглежда, че Венцислава Тафкова не е от тези, които доста много обичат да носят бельо, а потвържденията за това валят като из ведро от профила й във виртуалното пространство. Въпреки че е заложила на черна блуза, която дори не е и толкоз изрязана, акцента върху зърната на силиконовите й усъвършенствания, нямаше по какъв начин да не прикове вниманието. И да й навлече мощна рецензия.

В опит да потуши пламъците по собствен адрес, малко по-късно брюнетката показа в пост следното: " Жената има две значими задачи: Да успокои мъжа, когато е нервозен, и да го изнерви, когато е спокоен ". Е, по всичко наподобява, че тя съумява да изнерви освен мъжете с дейностите си.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР