Мирослав Ангелов и Недялко Сивов (Skoda Fabia R5) от Мегапорт

...
Мирослав Ангелов и Недялко Сивов (Skoda Fabia R5) от Мегапорт
Коментари Харесай

Титла в рали стринта за Ангелов и Сивов

Мирослав Ангелов и Недялко Сивов (Skoda Fabia R5) от Мегапорт Рейсинг завоюваха рали спринт Сливен, трети кръг от шампионата за 2018, с което си осигуриха купата и в тази дисциплинираност. Екипът към този момент победи в рали шампионата.

Двамата завоюваха спринта в Дряново напролет и Вида преди две седмици, с което натрупаха цялостен актив от 75 т. в шампионата. За двамата това общо седма победа за сезона с Fabia R5.

Ангелов и Сивов приключиха рали спринт Сливен с време 14:49.4 мин, печелейки трите минавания на правата Българка. Вчера уредниците анулираха двете минавания на Карандила поради леда по трасето и прибавиха още едно на Българка, само че с понижено на 5.78 км от 9.69 км трасе. Състезанието завърши със суперспециален стадий в града, резултатите от който не се включват в надпреварата.

На 28.6 сек остана завърналият се в спорта Мартин Сурилов с навигатор Здравко Здравков (Mitsubishi Lancer Evo 9), а трети - екипажът Георги Василев/Стефан Добрев, който приключи втори в шампионата и бе най-бърз в суперспециалния стадий.

" В началото на годината не планирахме присъединяване в този шампионат, само че по този начин се получи, че стартирахме с победа и продължихме. Доволен съм от новата купа след тази на рали. Получи се отлично съревнование и шампионат ", разяснява Мирослав Ангелов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР