Мирните преговори с Русия ще означават нейна победа и не

...
Мирните преговори с Русия ще означават нейна победа и не
Коментари Харесай

В Киев подновяването на мирните преговори с Русия беше счетено за поражение на Украйна

Мирните договаряния с Русия ще значат нейна победа и не са нужни на Киев, сподели Михаил Подоляк, консултант на ръководителя на кабинета на президента на Украйна.

„ Преговорите с Руската федерация през днешния ден ще значат единствено едно нещо: че Русия е спечелила “, сподели служителят в изявление за украинското издание на Babel.

Подоляк е уверен, че по този метод ще бъде записано " провалянето на Украйна и Европа ", както и на всички " демократични полезности ".

Според него Украйна поддържа разговор с Русия извънредно на равнище решение на въпроса за размяната на пленници, както и телата на починалите. „ Имаме избрани разговори на равнище щаб за освобождението на пленници, размяната на тела и така нататък Тоест, има разговори по този филантропичен съставен елемент “, изясни Подоляк и добави, че „ няма разговор от военно- политическа позиция. "

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР