Мира Радева нямаше никакво основание да даде 10% преднина на

...
Мира Радева нямаше никакво основание да даде 10% преднина на
Коментари Харесай

Бившият мъж на шефката на МБМД - Михаил Янов: Мира се изложи!

Мира Радева нямаше никакво съображение да даде 10% преднина на ГЕРБ пред Българска социалистическа партия на изключителните парламентарни избори през май. Тази прогноза беше скандална и с нея се лепна огромно леке върху цялата колегия и компанията, което доста мъчно ще бъде изчистено. Това съобщи някогашният брачен партньор на социоложката Михаил Янов.

Според него даже и дребните деца били наясно, че няма по какъв начин някогашните ръководещи да имат болшинство в Народното събрание след метода, по който ръководеха страната през последните три години и половина, написа "Галерия ". Той не се ангажира с мнение дали Мира Радева е знаела за напечатаните бюлетини в Костинброд, само че е безапелационен, че в обществото вечно ще остане подозрението за сделка. Михаил Янов показа още, че не гледа "ВИП брат " и не се интересува от държанието на Мира в къщата. Той обаче се радва, че щерка му е намерила любовта на живота си в лицето на американеца Джаред.

"Дочух, че хонорарите в този сезон са двойно по-високи от предходния. Сигурно по тази причина Ани и Джаред са влезнали в къщата. уповавам се да употребяват парите по предопределение. Дъщеря ми е огромен гений и има съществено бъдеще ", съобщи гордият баща.

Михаил Янов и Мира Радева не живеят дружно повече от 7 години. В интервютата през разнообразни медии шефката на МБМД неведнъж се е оплаквала, че имат да разделят няколко парцела. Сред тях са декари земи, къща в Бели Искър и апартамент в тузарския квартал "Лозенец " Михаил Янов пък преди време заяви, че ще съди някогашната си за МБМД, защото патентът бил негов. Сега Мира ще бъде дадена на прокурор от бащата на щерка си, който е шеф и съучастник в общата им компания "МБМД Рисърч " ООД. Ще й търси отговорност във връзка отклонение и заграбване на сума в изключително огромен размер - над половин милион лв., твърди Михаил Янов. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР