Необичайното е, че те са... милионери. Те са едни от

...
Необичайното е, че те са... милионери. Те са едни от
Коментари Харесай

Те са едни от малкото български милионери, за които може и да не сте чували

Необичайното е, че те са... милионери. Те са едни от дребното български милионери, за които може и да не сте чували, тъй като семейство Ташкови са доста по-известни отвън България. Те са в международния топ 5 на производителите на бронежилетки.

У нас обаче те не са доста известни, в случай че не броим една обилна заря в морското небе над фамозното село Лозенец, която ознаменува една още по-пищна, изключително за българския държавен стандарт, женитба. Тази на наследника на фамилия Ташкови.
Сватба, на която пя легендата на турбофолка Цеца Величкович. Сватба, на която мнозина завидяха, наричайки я " гуляй по време на чума ", написа Нова телевизия.
Запознайте се с Гергана и Пламен Ташкови, а те ще опишат мъчно ли е да си богат в бедна страна.

Фирмата им прави оборот по 40-50 млн. лева Печалбата им е към 12 млн. лева и надлежно заплащат налог от 1.2 млн. лева Преди две години Гергана Ташкова получи чисто ново Бентли за рождения си ден от своя брачен партньор Пламен Ташков. Двамата са притежатели на " Марс Армор " ООД, което се занимава с търговия за отбранителната промишленост. Партито за рождения ден на Ташкова се организира в първокласния столичен ресторант " Ниагара " в Белите брези. Шумна и блестяща заря освети тогава квартала.

Фирмата на Гергана и Пламен Ташкови е производител на бронирани жилетки, бронеплочи, балистични щитове, костюми за разминиране. Ташкови поканиха това лято над 500 посетители, които да участват и вземат участие в сватбата на техния наследник. Супер звездата на Балканския полуостров Цеца Величкович бе изненадата на вечерта, като вместо уговорените 45 минути на сцената, тя пя повече от час и половина. Говори се, че са платени 100 000 евро.

Красивата младоженка Поли и синът им Николай танцуваха първия си танц върху ария, написана особено за мотива и изпълнена от...Гергана Ташкова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР