Мира от няколко години пази личния си живот в тайна,

...
Мира от няколко години пази личния си живот в тайна,
Коментари Харесай

Сватба за чудо и приказ: Половинката на Милко Калайджиев се омъжи

Мира от няколко години пази персоналния си живот в загадка, само че стана ясно, че е вдигнaла шумна женитба в Гент. Там живее със своята половинка и към този момент легален брачен партньор.

Тя стана известна около дуетите си с Милко Калайджиев. Хитът им „ Хей, дребната “ бе обичана ария на феновете на чалгата.

Двойката събрала 300 посетители, близки и другари, с цел да отпразнуват щастливия ден. Певицата бе избрала за събитието бяла семпла рокля и бе хванала за ръка мъжа си, който беше гушнал сина им. Сватбата по остаряла българска традиция бе открита с питка и мед. Майката на младоженеца отчупи парче от хляба, потопи го в меда и зареди първо булката. Същото деяние бе повторено и от майката на Мира, която от своя страна даде от питката първо на младоженеца.

Съпругът на Мира е с 11 години по-млад от нея. Двамата са много сплотени, само че това коствало кариерата на изпълнителката в България. Тя прекарва по-голямата част от времето си в чужбина.

Стискат й палци близки и почитатели, само че и я поучават да внимава и да наглежда младия си обичан, тъй като сме наясно какви обрати търпят неведнъж връзките на двойки с сходна, че и по-малка разлика.

Източник: blitz.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР