Мира на Емилия навърши три годинки, певицата трогна феновете си

...
Мира на Емилия навърши три годинки, певицата трогна феновете си
Коментари Харесай

Мира на Емилия навърши три годинки: Певицата умили феновете с посланието към дъщеря си

Мира на Емилия навърши три годинки, певицата трогна почитателите си с посланието към щерка си
Емилия трогна всички с думите, които написа по случай рождения ден на щерка й. Днес, тъкмо преди три години, на бял свят се е появила дребната Мира. Емилия не пропусна да поздрави своята принцеса в формалния си профил в обществената мрежа Инстаграм.
„ На трети октомври преди три години беше понеделник – безоблачен и прелестен ден като днешния. Събудих се и даже не подозирах, че навръх този ден ще се видя с моето второ слънчице.

Предстоеше ми естествен обзор, а в действителност се оказа, че огромният ден е пристигнал. Бях щастлива, в същото време уплашена – към този момент знаех какво следва.
В 16:42 видях и чух едно прелестно творение, което знаех, че обичам повече от всичко и че ще се апелирам всеки ден на Господ да я пази и закриля “, споделя Емилия за един най-хубавите си дни – раждането на щерка й Мира в профила си.
„ Обичаме те, Мира! Ти си ни най-малкото и сладко дребосъче у дома.

Желаем ти прелестно детство и тази артистичност и тази прелестна усмивка, да бъдат с теб вечно!!! Честит рожден ден, Слънчице!!! Целуваме те цялото семейство “, написа още поп фолк изпълнителката, завършвайки поста си в доста емотикони сърца.
Едва за няколко минути поста на Емилия събра над 3000 лайкове. Заваляха и хиляди пожелания към дребната рожденичка за персоналния й празник от фенове и сътрудници на поп фолк изпълнителката. Те й желаят да е здрава, щастлива и „ да пораства в мир, обич и доста щури и безгрижни игри “.
Засега Емилия е споделила единствено един кадър, на който целува Мира. Феновете на поп фолк изпълнителката обаче се надяват, че тя ще ги зарадва с още фрагменти от празника на дребната си принцеса.

Припомняме, че Емилия получи невероятна изненада от брачна половинка си Жорж Башур. Поп фолк изпълнителката показа в формалния си профил в обществената мрежа Инстаграм фотографията от спалнята си. На нея Емилия е полегнала комфортно в края на леглото, а в средата има сърце от бели листенца.
„ Всяка нощ на сън ме будят влюбени очи, устни нежни ме целуват чак до зори… Дъжд от падащи звезди дано, дано да вали, любовта ни зове, зове за сладки грехове… “, написа поп фолк изпълнителката към фрагмента, който показа с почитателите си в мрежата.
Инфо: kliuki.ws

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР