Мира Добрева изпадна в адски неудобна ситуация и то точно

...
Мира Добрева изпадна в адски неудобна ситуация и то точно
Коментари Харесай

Лъснаха баджаците на Мира Добрева

Мира Добрева изпадна в пъклен неуместна обстановка и то тъкмо напускайки постройката на Българска национална телевизия, където както е знае се дългогодишното ѝ бетонирано работно място, написа hotnews.bg.

Блондито изпадна в лека нервност поради мощния вятър, който е кадърен на всичко, та даже и да надигне нейната къса рокля и почитателите ѝ да възкликнат: " Какви здрави родопски прасци! "

Благодарение на видеото баджаците на телевизионерката лъснаха нахално, а Мира сподели истерична кифленска реакция: " Не мога по този начин, не мога... Мерилин Монро е ситуацията! ".

Очевидно дамата на режисьора Жоро Торнев най-малко три пъти е изрепетирала записаното видео, с цел да може то да види бял свят в Инстаграм профила й, а рисковата обстановка е нещо извънредно значимо за Добрева, която всякога без и с мотив се пробва да съобщи морала си от ефира или обществената мрежа. " Наричали го “мъжки вятър ”… по тази причина е толкоз мъчен, явно… ", отсъди към атрактивното видео тя.

Кадърът на Българска национална телевизия обича късите дължини, въпреки че очевидно не е в идеална форма. Пищните й бедра станаха обществено притежание, въпреки че в последно време се заприказва, че Мира се е стопила. Този резултат явно обаче е резултат на положителните обработки на фотоси, които тя разгласява в профила си.

View this post on Instagram
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР