Мира Добрева и Жоро Торнев са разделени от няколко години,

...
Мира Добрева и Жоро Торнев са разделени от няколко години,
Коментари Харесай

Разделени, но не и разведени или странната любов на семейство телевизионери

Мира Добрева и Жоро Торнев са разграничени от няколко години, само че русокоската по този начин и не желае да даде бракоразвод на към момента законния си мъж. " От години не живеем дружно, само че не сме разведени. И двамата очевидно имаме потребност да се отдалечим един от различен, само че аз не преставам да ходя към него и го чувствам доста покрай мен. Той пристигна да ме вземе от болничното заведение след интервенцията “ - призна преди дни Мира Добрева.

Тя не крие, че скрито се надява да не се стигне до бракоразвод и мъжът й да се върне при нея. Журналистката не стопира да приказва с обич за погрешния си мъж. От години Добрева се пробва да се пребори със пристрастеността на Жоро към непознати дами, като нееднократно се събираха и разделяха. От няколко години двамата са дефинитивно разграничени, живеят в обособени жилища, само че не престават да поддържат връзка и са в отлични връзки.

" След като разбрах за изневярата, стопирах да му гладя ризите.  Преминахме през сложен интервал. Не е елементарно да се превъзмогне сходно изменничество, само че все пак аз му простих “, призна Мира преди време.

Добрева и Торнев се залюбват преди 22 години, а подписаха брак през лятото на 2007-а. Синът им Георги се появи на бял свят година по-късно. За страдание, сантименталната им връзка не устоя на житейските тествания и двамата се разделиха, въпреки че нямат формален бракоразвод. По думите им не желали да се занимават със правосъдни разправии и по тази причина не стигнали до юрист. Мира е споделяла, че макар разочарованията, още хранела топли усеща към някогашния си, само че по-скоро другарски. Водещата нееднократно е разказвала, че е хващала Жоро в изневери, въпреки че той изрично отхвърля.

Първите сигнали, че бракът им не върви без спънки се появиха още през 2014 г., само че водещата отхвърли и разясни, че двамата са изгладили несъгласията си. Жоро Торнев не изпрати Мира при влизането й в Къщата на " ВИП Брадър " и още тогава се видя, че бракът им е в рецесия. В най-известната къща Мира разкри, че е хващала мъжа си два пъти в невярност и го довърши с изявлението си, че печели повече от него. Режисьорът беше гневен след откровенията на обичаната си и даже твърдеше, че не ставало дума за него, а за предходния мъж на Добрева.

" Официален бракоразвод нямаме, тъй като от време на време сме дружно, от време на време не. Много комплицирани са нашите връзки. Не живеем под един покрив, само че на почивки сме дружно. Ето, да вземем за пример, постоянно се случва, когато със сина ми катерим Витоша, татко му да пристигна на Златните мостове или на Игликина поляна. Чакаме се и си изкарваме уикендите дружно. Но не се случва доста постоянно, тъй като Жоро има проблеми с крайници и не може да се катери “, съобщи преди време русокоската от Българска национална телевизия.

Въпреки прелестната си брачна половинка, Торнев не пропущал да се порадва и на непознатото. Според осведомени, бракът на Мира и Жоро се раздрусал най-сериозно поради млада хубавица, която била секретарка на режисьора. Девойката била преди малко приключила Софийския университет и си намерила работа като асистентка на Торнев. Мира усетила, че Жоро има извънбрачна спекулация и издебнала комфортен миг, с цел да ревизира позвъняванията и есемесите в телефона му. Така се натъкнала на потресаващи любовни послания сред двамата. Унизената журналистка била на сериозен кръстопът и се колебаела дали да зачеркне брачна половинка си, да му желае бракоразвод и да му вземе всичко, което е придобил по време на брака им, или да му елементарни.

Въпреки че всичките й близки я съветвали да го натири, тъй като през годините отношението му към нея постоянно минавало границите на положителния звук, тя не могла да постъпи толкоз извънредно. Водещата му дала прошка и му дала втори късмет. Най-болезнено изживяла не самата невярност, а фактът, че тя не била мимолетна, а във връзката си с другата жена Торнев влагал усеща. С любовницата си той редовно кръшкал на журналистката повече от година. Уви, и вторият късмет не сработил при двойката и Жоро траял да изневерява на русокоската, която преглътнала още няколкото негови забежки.

В последна сметка с Торнев са постигнали единодушие да живеят в отворен брак, само че самата Мира сега отхвърля да има връзка с различен мъж.  " А пък за неговите връзки не желая да знам. Ако вероятно има такива, да си ги пази в загадка “, отсича мощно прочувствената Добрева.

На Жоро му е преференциално хем да има афери с разнообразни дами, хем да има една сигурна, която знае, че постоянно ще го одобри. Журналистката не страда от липса на мъжко внимание, че признава, че даже не желае да си зададе въпроса дали е подготвена за връзка с различен мъж.

По 51-годишната тв звезда си падат даже и по-млади момчета. Преди 6 години, по време на престоя й във " ВИП Брадър “, Мира беше ухажвана от рапъра Атанас Колев, който до неотдавна имаше уязвимост към по-възрастни дами. Бившият на Мария Илиева намерено флиртуваше е Мира, която е с 24 години по-голяма от него. " Радвам се, че се засякохме в този сезон на шоуто. Мисля, че си прелестен човек. Изпълваш ме с сила! “, изцепи се Колев на съквартирантката си. Той непрекъснато търсеше компанията й, утешаваше я и я прегръщаше. Вниманието от младежа очевидно се харесваше на русокоската от Златоград.

Днес звездата от Българска национална телевизия се е посветила напълно на работата си, децата и кучето Найро. Припомняме, че преди няколко месеца журналистката  се срещна от близко със гибелта, като съумя да преодолее няколкото дни в кома. Мира прави изострен перитонит, поради който е призната в столично болнично заведение.

" Беше 4 часа сутринта, когато ни се обадиха, че имаме огромен проблем “, споделя Снежана, майката на Мира. Тя е индивидът, който пръв вижда, че Добрева стопира да диша. " Вероятно в случай че не беше майка ми, нямаше да се развият толкоз добре нещата “, размишлява тв водещата.

След тежкото положение, което видяно от през днешния ден й се коства като цяла безкрайност, Мира Добрева отваря очи. " Къде е Жоро? “, е първото, което тя изрича. Самата Мира е сюрпризирана за какво не търси децата си или майка си, с която са доста близки. Торнев не е склонен да я оперират до последния миг. Той обаче е индивидът, който я откарва до болничното заведение, когато положението й се утежнява и той я прибира от клиниката, само че до такава степен, двамата по този начин и не се събират след комата на Мира, само че няма и бракоразвод, написа HotArena.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР