Мира Добрева е сред най-обираните родни звезди, узна HotArena.Телевизионерката беше

...
Мира Добрева е сред най-обираните родни звезди, узна HotArena.Телевизионерката беше
Коментари Харесай

Мира Добрева пропищя от апаши

Мира Добрева е измежду най-обираните родни звезди, разбра HotArena.

Телевизионерката беше обрана за пети път през 2018 година. Крадецът влезнал в дома й, до момента в който водещата е у дома и сладко спи. Това е най-големият потрес, който изживяла русокоската. " Взел е всичките ми документи, пари, бижута и дребни движимости. Отишъл до леглото ми, ровил в шкафовете. Ако има нещо по-страшно от самия грабеж, това е злокобното чувство, че някой е до главата ти до момента в който спиш и че няма гаранция, в случай че се събудиш в този миг, дали ще останеш жив ", споделя Мира. 

Подобно на колежката й, и в дома на Кристина Патрашкова нахлуват крадци за следващ път. Случаят е от това лято, до момента в който тя е на отмора. Подобен потрес неотдавна изживя и дребният човек Георги Софкин. Преди няколко седмици той се връща в дома си в Стара Загора и намира вратата разрушена. Пред него изскача мъж от ромски генезис, който се заканва да го убие и заобикаля на открито, а дребният човек остава без яке, касетофон и 200 лв.. 

С обрана къща останаха преди година Стоянка Мутафова и Муки. Те трябваше да преживеят загубата на 60 бона, отмъкнати от вкъщи и в Лозенец. В дома на Камен Воденичаров също нахлуха крадци доскоро повече от 5 години. Колегата му Евгени Будинов завари дома си разрушен през 2017 година. Наскоро Дара остана без смарт телефона си и даже разгласи премия за този, който й го върне. През 2012 година пък одеве изплатената кола на Стефания Колева беше открадната, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР