Минути преди трагедията в село Розово, при която джип "Фолксваген

...
Минути преди трагедията в село Розово, при която джип "Фолксваген
Коментари Харесай

Минути преди трагедията в Розово, в джипа убиец се качило дете

Минути преди нещастието в село Розово, при която джип "Фолксваген Туарег " потегли самичък на заден ход и премаза 4-годишно момиченце, в колата се е качило 6-годишно момче, оповестиха очевидци пред bTV.

Сигналът за случая е подаден към 19 часа в понеделник. Тогава група дребни деца играят край паркирания джип на улица "Свобода " в Розово. Внезапно автомобилът потегля на заден ход и блъска 4-годишно момиченце.

Собственикът на колата, който е родственик и комшия на родителите на потърпевшото дете, го откарва в Спешна помощ в Казанлък. Въпреки напъните на лекарите обаче след десетина минути момиченцето издъхва.

"Родителите на починалото момиченце имат още едно детенце, което няма годинка. Много положително семейство са ", разяснява кметицата на Розово Теодора Георгиева.

Семейството на притежателя на джипа пък неотдавна се върнало от гурбет във Англия. По неофициална информация точно 6-годишният наследник на водача на джипа се е качил в него преди нещастието, а колата е била оставена без ръчна спирачка.

Окръжната прокуратура в Стара Загора следи досъдебното произвеждане, което е формирано за причиняване на гибел по несъобразителност.

По делото се правят дейни процесуално-следствени дейности, като е конфискуван автомобилът, осъществен е оглед на местопрестъпление и са разпитани очевидци.

Предстои осъществяване на следствен опит и назначение на автотехническа експертиза, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Пловдив.

До момента няма арестуван, а досъдебното произвеждане е против незнаен причинител.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР