Минна Kарлберг поема новата позиция на Country Manager за търговски

...
Минна Kарлберг поема новата позиция на Country Manager за търговски
Коментари Харесай

Минна Kарлберг е новият кънтри мениджър на H&M за региона

Минна Kарлберг поема новата позиция на Country Manager за търговски пазар Гърция, от месец август, основана в Атина. Към него принадлежат и България, Кипър, Сърбия, Хърватия, Босна и Херцеговина и Грузия.

Минна Карлберг има богат опит в региона на търговията и в този момент дава отговор за ръководството на всички 7 страни, които са част от търговски пазар Гърция за H&M.

Минна стартира впечатляващото си кариерно развиване в H&М преди 12 години, като в началото се причислява към екип Глобални продажби като бизнес анализатор.

След това тя се развива в други функции като, началник на отдел " Продажби и интервенции ", финансов управител за Австралия и Нова Зеландия, след което поема позицията на Country Manager за Швейцария, до актуалната й роля като Country Manager в комерсиалния пазар Гърция.

" Много се вълнувам за новата си позиция като Country Manager за търговски пазар Гърция на H&M. Основен приоритет ще бъде да продължа да ръководя тактиката на компанията със мощен акцент върху развиването на потребителско прекарване. Освен това, фокусът ни ще е да подсигуряваме, че H&М продължава да бъде в сърцата на хората, като дава мода и качество на най-хубавата цена по резистентен метод. H&М е освен вдъхновяваща марка, само че и отлично място, на което хората могат да се развиват и порастват. Ето за какво ние ще продължим да работим за откриването и популяризирането на гении в компанията. " споделя Минна Карлберг.

Мемет Арисой, който отговаряше в последните 2 години за пазара, продължава свояето кариерно развиване във Варшава, Полша, където поема позицията на Регионален управител на H&M за район Източна Европа.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР