Министрите на външните работи на страните членки вероятно ще договорят

...
Министрите на външните работи на страните членки вероятно ще договорят
Коментари Харесай

Външните министри на ЕС обсъждат санкции срещу убийците на Навални

Министрите на външните работи на страните членки евентуално ще договорят наказания против забърканите в малтретирането и гибелта на Алексей Навални на днешното си съвещание в Брюксел. Имената им обаче към момента не са ясни.

На този стадий от Брюксел не желае да цитира съответни имена, защото ограниченията включват заледяване на сметки и активи и в случай че те бъдат оповестени, глобените ще могат да изтеглят или трансферират парите си.

Съветът към този момент работи по нов, 14-и пакет от наказания против Русия поради войната в Украйна. Те би трябвало да включват дейности против заобикалянето на ограничаващите ограничения. Целта на новите наказания ще бъде подкопаване на режима на Владимир Путин и на способността му да води войната против Украйна, както и изолацията му от политическа и икономическа позиция.

Войната в Украйна също ще бъде обект на диспути, като министърът на външните работи на страната Дмитро Кулеба ще се включи отдалечено в съвещанието. В началото министрите ще проведат неофициален продан на отзиви с държавния секретар Антъни Блинкън.

Очаква се също по този начин министрите да договорят наказания против радикалното придвижване " Хамас " и еврейски заселници екстремисти на Западния бряг.

Палестинската формация ще бъде глобена поради полово принуждение от страна на нейни бойци по време и след терористичната офанзива против Израел на 7 октомври м.г. Мерките против избрани заселници ще бъдат наложени поради нападенията им против мирни палестински поданици. Вече има реализирано съглашение, нито една страна не е срещу.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР