Министрите на двата провалени служебни кабинета на Радев цял ден

...
Министрите на двата провалени служебни кабинета на Радев цял ден
Коментари Харесай

Красен Кралев: Служебните министри ровят за компромати, вместо да работят за хората

Министрите на двата провалени служебни кабинета на Радев през целия ден се занимават да ровят в кашоните и да търсят компромати по негова заповед, вместо да работят за хората. Това сподели Красен Кралев, който дружно с различен претендент за депутат от ГЕРБ/СДС–Варна Бранимир Георгиев се срещнаха с жители и симпатизанти в регион „ Младост “.

Двамата разговаряха с хората за настоящия безпорядък в здравната рецесия и обстановката с коронавирус, за „ безплатните “ проби по 10 лв., за рекордния брой умряли и инфектирани от смъртноносния вирус, за цялата беззащитност за акция със ваксирането, откакто беше изпусната опцията да се направи през лятото.

Въпреки предизвестията от рано за нова четвърта вълна от страна на някогашния здравен министър от кабинета „ Борисов “ проф. Костадин Ангелов, лидер на варненската листа на ГЕРБ/СДС. На срещата, на която участва и районният кмет на „ Младост “ Христо Христов, жителите искрено се оплакаха, че няма по какъв начин толкоз бързо да изкарат наложителните зелени документи или проби, поради огромните опашки пред пунктовете и това блокира работата и живота им. Красен Кралев изясни за какво са се провалили двата Народното събрание, както и това, че отговорността да не се сформира постоянно държавно управление е само на т.н протестърски партии, чиито представители вместо старания за разговор, са посочили несъответстващо и обидно за гласоподавателите си държание в Народно събрание.

Двамата претенденти за народни представители от ГЕРБ/СДС показаха замразените инфраструктурни планове, извънредно значими за Варна и за цяла Северна България, които са единственият им късмет за бъдещото икономическо развиване. Новата партия „ на смяната “ на двамата служебни министри от първия кабинет на Радев стартира с най-нелепата смяна –погазване на Конституцията, сподели Красен Кралев.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР