Министерството на здравеопазването обяви началото на като част от кампания

...
Министерството на здравеопазването обяви началото на като част от кампания
Коментари Харесай

Държавата започна да раздава награди срещу ваксиниране

Министерството на опазването на здравето разгласи началото на като част от акция за поощряване на имунизирането против Covid-19.

Награди под друга форма бяха  употребявани за насърчаване на имунизационната акция в доста други страни – във Англия оповестиха седмична премия от 5000 паунда за нововаксинирани студенти, а в няколко щата на Съединени американски щати премиите доближиха 50 000 $ за определен брой щастливци.

Кампанията включва и изпращането на sms с апел за имунизиране до частните клиенти на трите телекомуникационни оператори в страната.

Печелившите ще се дефинират на инцидентен принцип посредством чоп, извършен от здравното министерство.

В томболата могат да вземат участие лица над 12 година, които са се ваксинирали против Covid-19 в интервала 30.09.2021 година до 31.10.2021, без значение дали имунизационният цикъл е приключен.

Всеки искащ да взе участие в играта жител, отговарящ на изискванията, може да се записва на уеб страницата coronavirus.bg, като следва напътствията.

Здравното министерство предизвестява, че в първите дни от томболата участниците в поощрителната игра би трябвало да имат поради, че данните за осъществена имунизация от време на време се вписват в системата в края на работния ден и заради тази причина системата може да регистрира несполучлива регистрация. Затова се предлага да опитат да опитат да създадат своята регистрация на по-късен стадий.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР