Министерството на здравеопазването на Русия издаде препоръка руснаците да си

...
Министерството на здравеопазването на Русия издаде препоръка руснаците да си
Коментари Харесай

Руснаците остават по домовете си в следващите дни заради К-19

Министерството на здравеопазването на Русия издаде рекомендация руснаците да си останат у дома този уикенд поради внезапното повишаване на случаите на нови коронавируси, предават международните информационни организации.

Русия заяви за 11 493 нови случая на ковид в четвъртък, общо инфектираните са 1 260 120.

Руснаците би трябвало да се въздържат да посещават публични места и да лимитират потреблението на публичен превоз заради разпространяването на К-19, разяснява Алексей Кузнецов, зам.-министър на опазването на здравето на Русия.

"Понастоящем в редица райони е маркирано повишаване на честотата на новата коронавирусна зараза. Препоръчваме на жителите да прекарат идния уикенд вкъщи, с членове на фамилията, които живеят дружно. Молим ви да се въздържате от визити на публични места и ограничение на потреблението на публичен превоз ", сподели Кузнецов на публицисти.

Той добавя, че ограничението на контактите, поддържането на обществена отдалеченост, хигиеничните правила и потреблението на маски са ефикасни способи за надзор на болестта.

"Призоваваме всички жители да поддържат медицинските служащи и здравната система и да предотвратят избухливо увеличение на тежестта върху нея, обвързвано с увеличение на броя на случаите ", сподели Кузнецов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР