Министерството на вътрешните работи разпространи позиция по повод поредни внушения

...
Министерството на вътрешните работи разпространи позиция по повод поредни внушения
Коментари Харесай

МВР към ПП-ДБ: Лъжете за местния вот!

Министерството на вътрешните работи популяризира позиция във връзка „ следващи внушения и нападки от страна на Кирил Петков и Атанас Атанасов “.

В нея се отбелязва, че преди, по време и след производство на изборите за локална власт през 2023 година дейностите на Министерство на вътрешните работи не са били обект на рецензии от Петков и Атанасов, а таман противоположното.

„ Активността на жителите, подаващи сигнали в Министерство на вътрешните работи, сподели растеж в доверието към институцията. Разпространяването на лъжи е омаловажаване на труда на хилядите служители на реда, охранявали изборния развой и вложили старания за противопоставяне на пазаруването на гласове “, прецизират от Министерство на вътрешните работи.

По-рано днес представителите на ПП-ДБ напуснаха консултациите при президента, като оповестиха, че са възмутени от състава на оферти длъжностен кабинет.

Според тях присъединяване в държавно управление на Калин Стоянов обезпечават „ чадър “ над купувачите на гласове за ГЕРБ и Движение за права и свободи, уточни Атанас Атанасов, който е съпредседател на ПГ на „ Продължаваме промяната “ – „ Демократична България “.

Той уточни, че ПП-ДБ нямат никакво доверие на Стоянов и оттук насетне „ ще работим за това да се разкрият всичките зависимости на този човек “.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР