Отборите на Рома и Ювентус завършиха наравно 1:1 в двубой

...
Отборите на Рома и Ювентус завършиха наравно 1:1 в двубой
Коментари Харесай

Рома и Ювентус поделиха по точка в зрелищен мач

Отборите на Рома и Ювентус приключиха наедно 1:1 в дуел от 35 кръг на италианската Серия „ А “. И двете попадения на „ Олимпико “ паднаха преди почивката. Лукаку изведе „ вълците “ напред в резултата след четвърт час игра, само че Бремер изравни в 31-ата минута, засичайки с глава точно центриране на Киеза.

Италианският национал на собствен ред имаше отличен късмет да изведе Юве напред в резултата в първите минутки на второто полувреме, само че ударът му от отдалеченост се отби в левия дирек зад Свилар.

В добавеното време на срещата композиция сред запасите Азмун и Ейбрахам изведе последния очи в очи с Шчезни, само че полският национал съумя да парира удара по земя на нападателя.

Като цяло двата тима насочиха близо 40 удара по време на срещата, само че до нови попадения по този начин и не се стигна.

Равенството е четвърто подред за Ювентус, който остава твърдо на трета позиция в класирането. Рома е пети, само че „ вълците “ могат да бъдат застигнати от Аталанта в понеделник, в случай че отборът от Бергамо победи към този момент изпадналия тим на Салернитана.

Точно след седмица Рома ще гостува на Аталанта в директен дуел за място в Шампионската лига наесен.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР