Министерството на вътрешните работи разпространи кадри, заснети вътре в карантинната

...
Министерството на вътрешните работи разпространи кадри, заснети вътре в карантинната
Коментари Харесай

МВР разпространи видеоклип от карантинната зона, засегната от чумата

Министерството на вътрешните работи популяризира фрагменти, снимани вътре в карантинната зона, наранена от чумата. На тях се вижда по какъв начин чиновници на санитарните управляващи дезинфекцират транспортните средства, както и коли на полицията, жандармерията и „ Гранична полиция ”. Служителите на реда ревизират всички преминаващи коли.

Министерството на вътрешните работи извършва заповедите за подкрепяне на дейностите на Българската организация по сигурност на храните и на Министерството на земеделието, храните и горите.

Сред значимите въпроси, по които работи Оперативният щаб за съгласуване на обстановката и ограничение на болесттите по животни дружно с всички служби, е събиране на обстоятелства с оглед определяне от кое място е пристигнала чумата по дребните преживни животни, показват от Министерство на вътрешните работи.

Друга настояща задача, която Министерство на вътрешните работи извършва, е защитата при превозването и загробването на умъртвените по човечен метод животни. Осигурена е и защита на местата за разпределяне на обезщетенията на стопаните, което стартира в края на предходната седмица. Във връзка с това са дадени точни указания към съответните ОДМВР.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР