Министерството на вътрешните работи на Франция съобщи, че автобусните и

...
Министерството на вътрешните работи на Франция съобщи, че автобусните и
Коментари Харесай

Спират градския транспорт в цяла Франция

Министерството на вътрешните работи на Франция заяви, че автобусните и трамвайните транспорти в цялата страна ще бъдат спрени, а в допълнение ще бъде неразрешена продажбата на пиротехнически произведения в границите на ограничения, целящи да лимитират насилствените митинги, съобщи Агенция Франс Прес.
Прочетете още
В изказването се споделя, че районните управляващи, които дават отговор за сигурността в страната, ще бъдат помолени да забранят продажбата и превозването на бензинови бутилки, киселини и други запалителни течности.

Франция бе обхваната от продължаващи към този момент трети ден безредици след убийството на 17-годишен младеж от служител на реда. Униформеният бе задържан и приет за отговорен, само че все пак цялостната обстановка в страната не се е подобрила.

По-рано през днешния ден президентът Еманюел Макрон напусна предварително срещата на върха на водачите на Европейски Съюз в Брюксел, с цел да управлява спешната среща в Париж. Най-малко 900 души бяха задържани вследствие на митингите в страната. Стотици са ранените при конфликтите служители на реда.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР