Министерството на вътрешните работи достойно изпълни своите задачи – да

...
Министерството на вътрешните работи достойно изпълни своите задачи – да
Коментари Харесай

Министър Стоянов с емоционално обръщение: МВР изпълни достойно задачите си. Вярвам, че можем повече

Министерството на вътрешните работи почтено извърши своите задания – да подсигурява сигурността и публичния ред в страната, да пази границите, да работи за триумфа на една национална идея. Това съобщи министърът на вътрешните работи Калин Стоянов в новогодишен привет към чиновниците на Министерство на вътрешните работи.
„ В края сме на една динамична, само че и сполучлива година. Поздравявам всички вас, които не просто изпълнявате всекидневно своите отговорности, само че и възприемате работата си като задача. Благодаря на вашите фамилии за поддръжката и разбирането. Благодаря на всички хора, които ни се довериха и на тези, които чакат повече от нас. Вярвам, че дружно можем да реализираме повече в името на сигурността на страната ни. В навечерието на Новата година ви поисквам здраве, персонални триумфи и професионални победи “, сподели в словото си министър Стоянов, представен от novini.bg.
През януари-ноември 2023 година са арестувани общо 18 008 жители на трети страни, демонстрират последните данни на Министерство на вътрешните работи за миграционната конюнктура в страната.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР