Министерството на външните работи в Рим предупреди компания, организирала пътуване

...
Министерството на външните работи в Рим предупреди компания, организирала пътуване
Коментари Харесай

Италианските власти предупреждават гражданите си, че поемат риск при пътуване в Гърция

Министерството на външните работи в Рим предизвести компания, провела пътешестване до Гърция за 400 млади италианци, че поема „ риск за здравето “ заради обстановката с -19, предава осведомителната организация ANSA.

„ Всяко придвижване в този интервал може да докара до риск за здравето “, предизвести спешният отдел на министерството, съобщи организация Фокус.
 Българска компания в италианска спекулация за машинация с банкрути, кой стои зад нея? Българска компания в италианска спекулация за машинация с банкрути, кой стои зад нея?
Българската компания " Яаз " ООД се оказа в центъра на прокурорско следствие в Италия, водено против деветима души за машинация с банкрутирали биз...

„ На доста гръцки острови, като Корфу, наличието на чужденци, които са дали позитивни проби, е доста и предизвиква закъснения и усложнения на локалните здравни управляващи при намирането на съответно настаняване в хотели “, се прибавя още в текста на ведомството.

Министерството също по този начин прикани уредниците на пътуването да осведомят фамилиите на младежите и предизвести за вероятните спомагателни разноски за пътуването.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР