Министерството на външните работи предупреждава българските граждани, че се очакват

...
Министерството на външните работи предупреждава българските граждани, че се очакват
Коментари Харесай

МВнР съветва българите: Не пътувайте за Германия, предстои голяма транспортна стачка

Министерството на външните работи предизвестява българските жители, че се чакат проблеми с железопътния превоз във Федерална република Германия от 10 до 12 януари поради оповестена предупредителна стачка на немския синдикат GDL.

Министерство на външните работи поучава българите да се въздържат от пътувания в Германия, които не са от незабавен темперамент, като ги отсрочат за различен интервал. Всички пасажери, които желаят да отсрочат пътуването си, могат да употребяват своя билет на по-късна дата. Билетът е годен за пътуването до първичната дестинация, даже и с изменен маршрут. Резервациите тук-там могат да бъдат анулирани гратис.

Стачните дейности ще продължат от 02:00 ч. сутринта на 10 януари до 12 януари в това число.

Това ще докара до съществени разстройства в междуселищния, районния и S-Bahn трафика на Deutsche Bahn през този интервал. Спешното разписание ще обезпечава единствено доста лимитирано пътешестване на влакове.

Германски фермери блокираха с трактори Бранденбургската врата

Информация по телефона за настоящата обстановка на трафика и последствията от стачните дейности на GDL върху железопътния трафик може да бъде получена на безплатната гореща линия на тел. номер: 0049 8000-996633. Гражданите следва да се осведомят за своето пътешестване 24 часа преди заминаването, на интернет страницата на bahn.de, в DB Navigator или на безплатния телефонен номер, поучават още от Министерство на външните работи.

По-рано тази седмица, немски фермери, протестиращи против измененията в селскостопанската политика, нарушиха трафика на голям брой места в северната и източната част на страната.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР