Министерството на външните работи на Северна Македония осъди днешната публикация

...
Министерството на външните работи на Северна Македония осъди днешната публикация
Коментари Харесай

Скопие осъди запалването на българското знаме

Министерството на външните работи на Северна Македония осъди днешната обява в обществените мрежи, на която се вижда по какъв начин се пали знамето на България, съобщи БГНЕС.
„ След днешното издание на видео в обществените мрежи, на която се вижда осъждаме остро този акт като на ниска цена и несполучлив опит да се провокира ненавист измежду жителите на двете страни, както и да се навреди на репутацията на Република Северна Македония “, се споделя в позицията на външно министерство.
 Активисти на ВМРО-ДПМНЕ възпламениха българско знаме (ВИДЕО) Активисти на ВМРО-ДПМНЕ възпламениха българско знаме (ВИДЕО)
Активисти на най-голямата опозиционна партия в югозападната ни съседка ВМРО-ДПМНЕ възпламениха българско знаме. Действията им са в символ на...
От външнополитическото ведомство осъждат всеки акт на окскверняване на чийто и да било народен знак, в това число знаците на прилежаща Република България, както и всяка друга демонстрация на ненавист, която не демонстрира.
Министерството на външните работи приканва жителите да не се поддават на сходни провокации, които са в прорез със стратегическите ползи на страната да поддържа и развива положителни връзки със съседите. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР