Министерството на външните работи на РС Македония осъди остро изявление

...
Министерството на външните работи на РС Македония осъди остро изявление
Коментари Харесай

Скопие с остра реакция на изявление на Джамбазки

Министерството на външните работи на районен съд Македония осъди остро изказване на евродепутата Джамбазки, за което заяви по дипломатически път на Министерството на външните работи на България, се споделя в прессъобщение, оповестено на уеб страницата на министерството.

В този случай министерството ще предложи и на президента да реагира по съответния метод пред своя сътрудник президента Радев, а за това държание ще бъде осведомен и ръководителят на Европейския парламент с искане за разграничение, се споделя още в изказването.



Заплахите, изказванията за закани, известията са въпрос, с който се занимават органите за сигурност. Очакваме те да прегледат съществено последните изказвания на Джамбазки и да вземат уместно решение за ограничение на достъпа му до страната.



Реакцията на външно министерство на районен съд Македония е по отношение на пост в обществените мрежи на българския евродепутат Ангел Джамбазки, в който напомня на президента Стево Пендаровски по какъв начин в предишното са завършвали всички тези, които са се опитвали да забранят на водачи на Вътрешна македонска революционна организация да влизат в страната.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР